Nieuw uniek keukenmodel! Model City Chic (by Mereno) met bijzondere leatherlook keukenfronten

Nieuw uniek keukenmodel! Model City Chic (by Mereno) met bijzondere leatherlook keukenfronten

Terug naar blogs

De Tieleman-Maison Sucre City Chic keuken is de nieuwste keuken in samenwerking met Maison Sucre. De keuken heeft een warm, eigentijds en stoer karakter. De City Chic keuken is onderdeel van een geheel nieuwe meubellijn van Maison Sucre. De nieuwe meubellijn is nog niet zo lang geleden geïntroduceerd, maar wordt door veel bezoekers enthousiast ontvangen. 

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

City Chic lijn

Maison Sucre creëert een luxe en comfortabel interieur met een Easy Classic uitstraling. Waarbij ze werken met klassieke elementen. Aan de klassieke lijn is recent een moderne variant toegevoegd, de City Chic lijn. De City Chic lijn is wat strakker, moderner en betaalbaarder waardoor ze ook een andere doelgroep kunnen bedienen.

Ook is er een keuken ontworpen in stijl van deze lijn. De City Chic keuken is een moderne aanvulling op de meubellijn. Een keuken met stoere leatherlook fronten. De strakke kaders in champagnekleur zijn afgestijld met luxe bronskleurige handgrepen. Het unieke en bijzondere aan het compleet nieuwe front is het binnenpaneel en de kaderlijst die naar eigen wens zijn samen te stellen in verschillende kleuren en materialen. 

Ontdek alles over deze moderne City Chic keuken

Inspiratie zaterdagen

Bezoek de stijlvolle woonwereld van Maison Sucre tijdens de inspiratie zaterdag. Een zaterdag waarin ze u graag begeleiden in het maken van de juiste keuzes op het gebied van comfortabel en luxe wonen.

De komende inspiratiezaterdagen zijn 16 maart, 6 en 20 april. U bent van harte welkom in de showroom tijdens deze inspirerende dagen (op de 1e & 3e zaterdag van de maand). Uiteraard bent u doordeweeks ook van harte welkom en kunt u direct een afspraak inplannen door ze te bellen op 010-760 1850 of een afspraak te maken via de website. 

Afspraak maken bij Maison Sucre 

Kom ook langs bij Tieleman Keukens 

Bij Tieleman Keukens bent u altijd welkom om de keukens in samwenrking met Maison Sucre in onze showroom te bekijken. Wanneer u door een adviseur geholpen wenst te worden, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken zodat u zeker bent van een afspraak. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak gemakkelijk een afspraak via onze afsprakenplanner of neem contact met ons op. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Tieleman-Maison Sucre moderne City Chic keuken (by Mereno) met leatherlook fronten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek