Binnenkijker: Geplaatste witte hoogglans Tieleman-keuken

Binnenkijker: Geplaatste witte hoogglans Tieleman-keuken

Terug naar blogs

Vorige week deelden we deze moderne witte hoogglans keuken al een keer. De keuken is het stralend middelpunt van de ruimte en straalt pure elegantie uit. De keuken heeft een ruim kook- en spoeleiland, hoge kastenwand met hoogglans witte keukendeuren. In een luxe keuken horen hoogwaardige apparaten. De keuken is dan ook voorzien van kookapparatuur van Gaggenau en Miele. In deze keuken is het ultiem koken, leven en genieten. Kijk verder in het blog voor een sneak peek van de tweede keuken met volledig zwart design.

Ontdek alles over deze witte hoogglans Snaidero keuken 

Sneak peek zwarte design keuken

In de woning zijn twee keukens geplaatst door Tieleman-keukens. De witte hooglans keuken is de hoofdkeuken voor dagelijks gebruik. Op de bovenverdieping bevindt zich een tweede keuken die gebruikt wordt als loungeruimte. Een donkere Snaidero keuken met hoogglans eiland en matlak fronten. Later meer over de details van deze keuken. 

Donkere Snaidero keuken met hoogglans eiland en matlak fronten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Stel uw eigen droomkeuken samen

Bent u van plan binnenkort een keuken te kopen en wilt u geholpen worden door een adviseur? Dan raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd voor u hebben. Maak alvast een afspraak in onze showroom. Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden op keukengebied? Vraag dan gerust onze brochure aan of kom langs in onze showroom om keukeninspiratie op te doen.

Afspraak maken Stijlboek maken  Kom langs in onze showroom