Keuken in de spotlight: Moderne, landelijke Schüller keuken met bijkeuken

Keuken in de spotlight: Moderne, landelijke Schüller keuken met bijkeuken

Terug naar blogs

Een mix tussen modern en landelijk met een natuurlijke elegantie. De Schüller Cameo is een luchtige variant van een landhuiskeuken. De lichte keukenfronten in schelpenwit benadrukken de moderne, landelijke stijl van de keuken. 

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Landhuiskeuken met bijkeuken

Een lichte, witte keuken zorgt voor een open, ruimtelijke en frisse uitstraling en is gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren en materialen. De donkerblauwe kleur op de muren en achterwand geven de keuken meer leven en meer diepte. De moderne, landeijke stijl is doorgevoerd in de kranslijsten en de hoge bovenkasten met eindregaal.

De keuken heeft voldoende opbergruimte en de open ruimte leent zich perfect voor een kookeiland met bijzettafelframe. De extra brede gootsteenkast heeft een symmetrische frontindeling en biedt voldoende ruimte voor grote spoelbakken en afvalscheiding. 

Heeft u ruimte voor een bijkeuken? Neem deze keus in overweging om een bijkeuken te laten plaatsen. Een bijkeuken is een multifunctionele ruimte die als uitbreiding van de keuken dient. In deze ruimte is de bijkeuken slim verwerkt achter de keuken. En met het modulaire hoge kast- en korf-concept biedt Schüller pasklare oplossingen voor de organisatie van het huishouden. 

Ontdek meer over de Schüller Cameo

Meer informatie

Bent u van plan binnenkort een keuken te kopen? U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Schüller Cameo. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel keukeninspiratie vindt op keukengebied. Bekijk hier alle specificaties van deze Schüller keuken.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Moderne, landelijke Schüller keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Moderne, landelijke Schüller keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek