Keuken uitgelicht: Industriële Keller keuken Nature's Choice

Keuken uitgelicht: Industriële Keller keuken Nature's Choice

Terug naar blogs

De Keller Nature's Choice is een industriële keuken met karakter. Een elegante keuken waar diverse elementen uit de natuur te zien zijn. Het houtdecor in deze keuken is gecombineerd met de kleur cactus en een aanrechtblad van keramiek in een levendige kleur groen. 

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Natuurlijke elementen

Het bijzondere lijnenspel van het houtdecor okapi is gecombineerd met de kleur cactus en keramiek in levendig groen. In het midden van de kastenwand is een nis gecreëert die voorzien is van glasplanken en led-stripverlichting achter de stollen en up & down lights aan de glasplanken. De kasten aan de kopse kant van het eiland zijn voorzien van Tip-On.

De Nature's Choice keuken is uitgevoerd met melamine fronten, maar wilt u liever een wat luxere uitstraling? Kies dan voor fineer in lak of beits, en een gelakt front voor de unikleur.

Een prachtige keuken met een mix van natuurtinten! 

Meer informatie

U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Keller Nature's Choice. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken die past bij de stijl van uw woning en uw budget. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom