Keuken uitgelicht: Snaidero Look Verde Grey

Keuken uitgelicht: Snaidero Look Verde Grey

Terug naar blogs

Snaidero keukens zijn Italiaanse keukens. Wanneer u voor een design keuken van Snaidero kiest, kiest u voor een kwalitatief hoogwaardige keuken. Het motto van Snaidero is 'Cucine per la Vita', oftewel 'keukens voor het leven'. Het Snaidero model Look Verde Grey is een eigentijdse keuken met een tijdloze uitstraling. 

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Design keuken met eindeloze mogelijkheden

Model Look is een unieke keuken die eindeloze mogelijkheden biedt. Door de verschillende afwerkingen die model Look heeft, wordt iedere keuken uniek. De minimale details geven persoonlijkheid aan de keuken en brengen de algehele esthetiek van de keuken tot leven.

Door gebruik te maken van verschillende hoogtes in de keuken, geeft het de keuken een speels effect. Zowel de keuken als de living hebben dezelfde uitstraling. Deze eenheid creëert rust. In de prachtige grote en ruime glaskasten kunt u uw wijnglazen en wijnflessen mooi presenteren. De wijnklimaatkast is creatief gesitueerd aan de kopzijde van de kastenwand. De hoge open regaal kast geeft een mooie onderbreking in de houten kastenwand. De paneeldeuren zijn volledig greeploos en het eiland is voorzien van verzonken handgrepen. 

Bekijk meer Snaidero modellen 

Ontdek meer over de Snaidero Look Verde Grey

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige design keuken? Kijk voor meer informatie over de Snaidero Look op de website van Snaidero. Onze verkoopadviseurs vertellen u ook graag meer over deze keuken. Kom langs in onze showroom en maak een vrijblijvende afspraak met een verkoopadviseur.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek