Nieuw keukendesign! Model City Chic met unieke en bijzondere keukenfronten

Nieuw keukendesign! Model City Chic met unieke en bijzondere keukenfronten

Terug naar blogs

Nieuw jaar, nieuw keukendesign, compleet nieuwe unieke en bijzondere keukenfronten, nu te zien in onze showroom!
In samenwerking met Maison Sucre Luxury Interior Design en Mereno. Vorig jaar deelden we al de introductie van de nieuwe City Chic. Een keukenlijn die o.a. perfect past in appartementen, luxe woontorens en nieuwbouwwoningen. Een modern concept met een High End look maar in een lagere prijsklasse als de 3 klassieke modellen die eerder ontworpen zijn. Deze prachtige City Chic keuken by Mereno is nu te bewonderen in de showroom van Tieleman Keukens.

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Warm, eigentijds en stoer

De nieuwe City Chic keuken is een moderne keuken met leatherlook fronten en strakke kaders met champagnekleurig beslag. Het unieke van de City Chic lijn is dat deze perfect tot z’n recht komt in een modern en strak interieur maar ook heel goed gecombineerd kan worden met de Easy Classic stijl van Maison Sucre. De keuken is beschikbaar in vele variaties, waardoor er voor iedereen een uniek en passend geheel ontworpen kan worden.

Deze Mereno City Chic keuken heeft zachte, lichte kleuren wat een strakke maar gezellige uitstraling geeft. Het aanrechtblad is een Arte Xclusive keramiek aanrechtblad in de kleur marconia softglans. Deze kleur kenmerkt zich door kleur- en structuurverschil in het blad. Het kookgedeelte heeft aan beide zijden een stolwand in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad. Dit maakt het kookgedeelte tot één geheel. 

Bij een High End Look keuken horen ook hoogwaardige apparaten. De keuken is dan ook voorzien van stijlvolle en geavanceerde keukenapparaten van NEFF waaronder een NEFF bakoven met stoom, Flex Design oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie en vaatwasser.

Ontdek meer over de City Chic keuken 

Stijlvolle woonwereld van Maison Sucre

Maison Sucre creëert al jaren luxe comfortabele interieurs met een Easy Classic uitstraling. Door de toevoeging van de moderne en eigentijdse City Chic lijn kan er nu een bredere doelgroep bediend worden wat warm en sfeervol wonen voor iedereen mogelijk maakt. Wilt u toch de warmte van Easy Classic met een vleugje moderne flair? De verschillende interieurstijlen kunnen moeiteloos met elkaar gecombineerd worden waardoor er een eigentijdse en tijdloze ambiance ontstaat. 

In de showroom van Maison Sucre kunt u het luxe wonen beleven, zien en voelen. Ontdek de stijlvolle woonwereld van Maison Sucre en bezoek de showroom die iedere vrijdag van 10:00-17:00 uur geopend is. Bekijk en beleef de luxe woonwereld in de showroom tijdens de inspiratie zaterdagen. Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand is de showroom in het hart van Rotterdam geopend. Tijdens deze inspiratiedagen kunt u verschillende volledig ingerichte stijlkamers bewonderen en kunt u zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van stijlvol en exclusief wonen. Kijk op de website van Maison Sucre voor alle inspiratie zaterdagen. 

Kom langs bij Tieleman Keukens

Meer weten over deze prachtige City Chic keuken? Neem dan contact op met Tieleman Keukens via 0187-602 555 of met Interior Designer Sharon Streuper van Maison Sucre via 010-760 18 50. Het team van Maison Sucre begeleid u graag bij het maken van de juiste keuzes voor een persoonlijk interieur en stijlvolle keuken die past bij uw manier van leven. De adviseur van Tieleman Keukens ontwerpt en realiseert deze droomkeuken voor u. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

City Chic keuken by Mereno
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek