Keukeninspiratie: Bij Dekker vindt u gemakkelijk het perfecte keukenblad

Keukeninspiratie: Bij Dekker vindt u gemakkelijk het perfecte keukenblad

Terug naar blogs

Het kopen van een keuken is een investering voor jaren. Er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Misschien wel meer dan u zelf gedacht had. Denk bijvoorbeeld aan de stijl van de keuken, kleuren, materialen, apparatuur en accessoires, maar ook de keus voor een keukenblad. Bij Dekker vindt u gemakkelijk het perfecte keukenblad dat past bij uw wensen.

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

3 manieren om het perfecte keukenblad te kiezen

Het aanrechtblad is het meest gebruikte onderdeel van de keuken. Het moet daarom dan ook aansluiten op uw persoonlijke wensen. Maar een keukenblad koopt u niet dagelijks en het uitkiezen kan lastig zijn. Want welke kleur past het beste bij de keuken en het interieur? Het is altijd mogelijk een staaltje te bestellen, maar eigenlijk wilt u het keukenblad op ware grootte zien voordat u een definitieve keus maakt. Dekker biedt 3 verschillende manieren om de keus voor het perfecte blad makkelijker te maken. 

MyDekker-App

De MyDekker-app is een gratis app voor zowel iOS als Android. Richt de camera op het huidige keukenblad, sleep de hoekpunten naar de juiste plek en kies de gewenste marmerkleur. Een gave optie is de mogelijkheid om met de app om het nieuwe keukenblad heen te lopen alsof het er echt al staat. Zo kunt u het blad vanuit elke hoek goed bekijken. Om het plaatje compleet te maken is het ook mogelijk om in de app verschillende kranen en spoelbakken te kiezen. 

Met de MyDekker-app maakt u altijd de juiste keus voor een keukenblad in uw droomkeuken. 

Bekijk de video hoe het werkt

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Keukenbladen op groot formaat

Op de website van Dekker staan alle materialen en kleuren in groot formaat. De foto's geven een goed beeld, maar in werkelijkheid kan het altijd een klein beetje afwijken. Daarom is het verstandig een sample te bestellen om de exacte kleur te zien. Het is mogelijk om maximaal 3 samples te bestellen. Hiervoor betaalt u alleen verzendkosten van €6,50. Een sample is ongeveer 8 bij 5 cm. 

Dekker Trend Centre

Wilt u toch liever verschillende keukenbladen in real life bekijken? Ook dat is mogelijk bij Dekker! U bent van harte welkom in het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen, dicht bij Rotterdam. Hier kunt u volop inspiratie opdoen en verschillende bladen bekijken. Van de expressieve kleuren zijn grote platen aanwezig en van alle andere kleuren hebben ze samples van 20 bij 25 cm. 

Het Dekker Trend Centre is geopend van maandag t/m donderdag van 9:00-17:00 uur en op vrijdag tot 16:00 uur. Wanneer u langs wilt gaan, is het wel noodzakelijk een afspraak te maken. 

Maak een afspraak bij het Dekker Trend Centre

Dekker Trend Centre
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Meer weten over een keukenblad van Dekker?

Het kiezen van het juiste keukenblad is geen gemakkelijke keus. Met de verschillende mogelijkheden die Dekker biedt, wordt u goed op weg geholpen bij deze keus. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertalen uw wensen vakkundig naar een passend keukenblad. In onze showroom vindt u ook verschillende keukens met aanrechtbladen van Dekker en in onze inspiratieruimte kunt u diverse bladen van Dekker zien en voelen. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
TopCode aanrechtblad Dekker Zevenhuizen
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek