Tevreden klanten van Tieleman aan het woord

Tevreden klanten van Tieleman aan het woord

Terug naar blogs

Aan het einde van het jaar 2023 kijken we terug op een jaar waarin we weer veel klanten blij hebben mogen maken met de koop of plaatsing van een Tieleman-keuken. Kiest u voor Tieleman, dan kiest u voor kwaliteit! Zoals we bij Tieleman Keukens zeggen: “Het kopen van een keuken moet een feest zijn!” Dat is waar wij altijd naar streven. Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent. Ook in 2024 hopen we weer op mooie samenwerkingen en veel tevreden klanten.

Bekijk al onze behaalde mijlpalen

Reviews uitgelicht

Wij zijn enorm dankbaar en trots dat we op Opiness.nl gemiddeld een 9,1 scoren. Opiness is een onafhankelijke reviewsite op basis van klantoordeel. Door deze positieve reviews zijn we al meerdere jaren op rij 'Best Beoordeeld' in de rubriek keukenaanbieders. Graag lichten we een aantal mooie reviews uit:

Familie Hofstede

Wij zijn zeer tevreden over Tieleman We kregen een goed advies en werden zeer vakkundig geholpen. We hadden wel een afspraak vooraf gemaakt wat heel fijn was want daardoor was er ruim de tijd voor ons gemaakt.

We zijn een aantal keer terug geweest om alles goed door te nemen en uit te laten tekenen tot volle tevredenheid. Ook de mannen die de nieuwe keuken geplaatst hebben waren zeer vriendelijk en vakkundig. Alles is helemaal naar wens gegaan en wij raden Tieleman Keukens dan ook van harte aan.

Familie Venema

Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We willen even zeggen dat het weer tot volle tevredenheid is verlopen. Het was voor ons keuken nummer 4 van jullie en wat is het weer prachtig geworden.

We willen toch nog even specifiek zeggen dat jullie monteur, Joop, verschrikkelijk hard gewerkt heeft om er wat moois van te maken. Nou, dat is hem gelukt! Hij is heel precies en denkt mee. Dus een speciaal woord van dank daarvoor. Er zijn 2 andere collega’s geweest, Art-jan en Jasper, en ook zij hebben keurig werk geleverd. Joop was er echter alle dagen en was ook nog eens heel stipt op tijd.

Daarnaast was het ook superfijn dat het extra werk wat door Instabouw is uitgevoerd, zo naadloos aansloot op de planning. Het is echt heel prettig dat we zelf niks in de gaten hebben moeten houden. Dat hoor je weleens anders!

Familie Van Trigt

Na een aantal gesprekken in de prachtige showroom uiteindelijk een keuken gekozen. De verkoper nam alle tijd, gaf ons veel aandacht en was zeer behulpzaam bij het maken van de keuzes. Inmiddels is de keuken geplaatst door vakbekwame medewerkers van Tieleman. Er is zeer netjes gewerkt met aandacht voor details. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Familie Van der Made

Onze ervaring bij Tieleman keukens was in 1 woord geweldig. De ontvangst, voorlichting, mogelijkheden tot montage en tussentijdse informatie. Zeer gastvrij en klantgericht bij verkoop maar ook zeker tijdens montage en oplevering. Kwaliteit ook hoogwaardig. Superblij met onze keuze voor de keuken maar dit komt zeker door onze keuze voor Tieleman Keukens.

Familie Kins

11 jaar geleden kocht ik hier mijn mooie Keller keuken wij zijn hierbij prima geadviseerd door de betreffende verkoper. En tot onze verbazing werden wij benaderd of onze keuken nog goed beviel en als er iets opgefrist moest worden zij graag adviseerden hiermee. Nou dat noem ik dus een perfecte klantgerichte service en ik zou zeker weer iets bij Tieleman keukens kopen.

Lees meer reviews van klanten

Ook een Tieleman-keuken bij u thuis?

Bent u na het lezen van alle positieve woorden ook enthousiast en nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in onze unieke keukenshowroom om vrijblijvend rond te kijken en inspiratie op te doen. Wilt u een afspraak met een adviseur? Dan raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd hebben u te adviseren en uw droomkeuken samen te stellen. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek