Een dagje uit (met kinderen) in de kerstvakantie bij Tieleman Keukens

Een dagje uit (met kinderen) in de kerstvakantie bij Tieleman Keukens

Terug naar blogs

Een dagje uit bij Tieleman Keukens is een dagje vol plezier, ook met kinderen! In de kerstvakantie zijn wij alle dagen geopend (uitgezonderd de feestdagen) en bent u van harte welkom in onze unieke keukenshowroom. 

Loop alvast virtueel door onze showroom

Unieke keukenshowroom

In onze unieke keukenshowroom staan meer dan 65 complete keukens in verschillende stijlen en opstellingen. Bij Tieleman Keukens gaat u zeker uw droomkeuken vinden. Bij binnenkomst wordt u warm en hartelijk ontvangen door onze gastvrouw. Zij helpt u op weg en kan direct al eventuele vragen beantwoorden. 

Loop op uw gemak door onze showroom en loop binnen in uw toekomstige keuken. Bekijk alle mogelijke materialen en kleuren die u in uw keuken toe kunt passen in de unieke inspiratieruimtes. In de kranenstraat staan alle opties met keukenkranen tentoongesteld. Een kraan is een blikvanger in de keuken en moet passen bij het algehele keukenontwerp. Wel zo fijn om deze dan in het echt te zien. 

Vertier voor de kinderen 

Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven bij Tieleman Keukens. Een ding is zeker, de kinderen zullen zich niet vervelen. Terwijl u rondkijkt, vermaken de kinderen zich prima in de speelhoek met het keukentje, poppenhuis, de lego of al het andere speelgoed. In de heuse bioscoop kunnen ze naar tekenfilm klassiekers kijken. Daarnaast staan er ook Playstations gereed om uw kinderen de tijd te laten vergeten. Genoeg vertier om de kinderen te vermaken tijdens een dagje Tieleman. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Lunchroom Werelds Inside

Toe aan een lekkere bak koffie of een heerlijke lunch? Ook daarvoor kunt u terecht bij Tieleman Keukens. De professionele lunchroom verrast u met culinaire hoogstandjes. 

Bekijk de menukaart

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Showroomaanbiedingen

Wanneer u een bezoek brengt aan de showroom van Tieleman Keukens, bekijk dan ook onze showroomaanbiedingen. Regelmatig vervangen wij keukens in onze showroom om ons assortiment up-to-date te houden. Momenteel hebben we weer een aantal showroomkeukens in de aanbieding. 

Bekijk alle showroomaanbiedingen 

Afspraak maken?

Kom in de kerstvakantie langs bij Tieleman Keukens en neem gerust de kinderen mee. Wilt u geholpen worden door een adviseur? Dan raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd voor u hebben. Maak gemakkelijk en snel een afspraak via onze afsprakenplanner. 

Afspraak maken  Kom langs in onze showroom

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek