Keukeninspiratie: Nieuwe finishes Quooker-kraan

Keukeninspiratie: Nieuwe finishes Quooker-kraan

Terug naar blogs

In één op de drie keukens wordt een Quooker-kraan geplaatst. Een Quooker-kraan is energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Een Quooker-kraan geeft naast koud, warm en 100°C kokend water ook gekoeld en bruisend water. Maar welke kraan en welke finish past het beste bij u? Sinds kort heeft Quooker twee nieuwe finishes aan het assortiment toegevoegd; gunmetal en rosé koper. 

Verschillende modellen en uitvoeringen

Wilt u alleen kokend water kunnen tappen, of ook koud, warm, gekoeld en bruisend en gefilterd water? En gaat uw voorkeur uit naar een ronde of rechte uitloop? Het assortiment bestaat uit de Quooker Flex, Fusion, Classic Fusion, Front, Nordic Twintaps, Nordic single tap en de Classic Nordic single taps. Er is genoeg keus en voor ieder wat wils. Ook in finishes is er genoeg keus; chroom, roestvrij staal, zwart, messing patina en goud. Aan deze finishes zijn nu ook gunmetal en rosé koper toegevoegd. Niet iedere kraan is beschikbaar in alle finishes. 

Bekijk de verschillende kranen en finishes

Quooker-kraan met gunmetal finish

Een Quooker-kraan met gunmetal finish is een soort brons en een ware eyecatcher in de keuken. De finish gunmetal kan omschreven worden als een diep donkergrijze kleur met blauwe ondertonen en een subtiele glans. 

Een leuk weetje over gunmetal is dat het vroeger gebruikt werd voor munitie. Deze finish zien we steeds meer terug in de hedendaagse keukens en interieurs. Gunmetal geeft een donkere keuken meer diepte en een lichte keuken juist extra kracht. 

Quooker-kraan in gunmetal
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Quooker-kraan met rosé koper finish

De rosé koper finish is toch wel een echt sieraad in de keuken. Een unieke tint die geïnspireerd is op koper maar ook neigt naar roze. Een kraan met een warme en elegante uitstraling. De subtiele roze kleur laat zich met vele materialen en kleuren combineren. 

De finish rosé zorgt voor een eigentijds accent bij marmer en natuursteen, maar kan in een andere setting ook weer een vintage uitstraling geven. In een donkere keuken is de kraan een ware eyecatcher. 

Quooker Rose Copper finish
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Geïnteresseerd in een Quooker-kraan?

Geïnteresseerd in een nieuwe keuken met een Quooker-kraan of alleen een upgrade met een Quooker-kraan? Kom langs bij Tieleman Keukens en laat u verrassen! In onze showroom hebben wij verschillende uitvoeringen van de Quooker-kraan staan. Maak een afspraak of bel naar 0187 - 602 555 voor meer informatie. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Quooker rosé koper
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Quooker Gun Metal finish
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek