Keukeninspiratie: Houten Mereno keukens en interieur

Keukeninspiratie: Houten Mereno keukens en interieur

Terug naar blogs

Mereno keukens zijn exclusieve maatwerk keukens. Mereno staat voor exclusiviteit en iedere keuken is persoonlijk en uniek. De exclusieve keukens zijn stuk voor stuk indrukwekkend en een lust voor het oog. Een maatwerk keuken sluit naadloos aan bij de rest van het interieur. Zo wordt het een sfeervol geheel. Op het gebied van sferen, stijlen, materiaalkeuze en kleurstellingen heeft Mereno een breed assortiment te bieden. Met een Mereno keuken worden dromen werkelijkheid. Tieleman Keukens heeft al veel mooie Mereno keukens bij tevreden klanten mogen plaatsen.

Houten keukens en interieur

Een houten keuken geeft het interieur een warme en knusse uitstraling. Het geeft een uniek eindresultaat. Hout leeft en omdat ieder stuk hout anders is, is het bij Mereno mogelijk om uw materiaal- en kleurkeuze in de fabriek te voelen, ruiken en beleven. Moet het hout doorleefd zijn of juist niet, moet er veel structuur in het hout zitten of moet het juist glad en strak zijn. Alles is bespreekbaar. Kiest u voor een handgemaakte keuken, dan kiest u voor een persoonlijke maatwerk keuken in alle opzichten. 

Een maatwerk keuken wordt volledig afgestemd op bijvoorbeeld een bijkeuken, maar ook op de woonkamer cq living, badkamer en slaapkamer. Denk hierbij aan kastenwanden, servieskasten, wijnbar, standbouw, interieurbouw, tv-meubel, openhaard of eettafel. Dezelfde stijl kan zelfs doorgetrokken worden tot in de slaapkamer. Alles kan mooi in één lijn en op maat voor u gemaakt worden.

Voorbeelden houten Mereno keukens 

We hebben in de afgelopen jaren verschillende houten Mereno keukens bij tevreden klanten mogen plaatsen. 

Deze Mereno keuken heeft fronten in eiken wildfineer. De fronten van de keuken hebben een ongelijk verdeelde groef en zijn gebeitst in diverse kleuren. Om de keuken een strakke uitstraling te geven, is de kastenwand rondom afgewerkt met Gun Metal. Ook de plinten en greeplijsten zijn van Gun Metal.  

Iedere houten keuken is anders en uniek. Zo ook deze stijlvolle geplaatste Mereno keuken in eiken wildfineer met een rustige structuur. Het houten front heeft een geborstelde afwerking, uitgevoerd in meerdere bruintinten. De beide zijdes van het kookeiland hebben koperen stollen die uitgevoerd zijn in verzuurd koper, net zoals de zijwand van de kastenwand. Ook in deze keuken zijn de greeplijsten en plinten van Gun Metal.

Nog een ander mooi voorbeeld van een houten Mereno keuken is deze houten keuken in eiken wildfineer met rechte verticale groeven in drie verschillende kleuren. De omlijsting van de kastenwand is afgewerkt in een Gun Metal look.

Een laatste voorbeeld is deze prachtige keuken die in onze showroom staat. Een stijlvolle Mereno keuken met een gebeitst, nagedoekt, veroudert eiken keukenfront (in verschillende houttinten) en twee koperen keukenfronten. Het hout in deze keuken is gecombineerd met beton, graniet en koperen stollen.

Interesse in een maatwerk keuken?

Keukens van Mereno zijn schitterende keukens waarbij elk product maatwerk is. Mereno heeft een uitgebreide collectie keukens in verschillende stijlen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een Mereno keuken. Laat uw dromen werkelijkheid worden met een houten keuken van Mereno. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom