Keukeninspiratie: Schüller Matera met duurzame keukenfronten

Keukeninspiratie: Schüller Matera met duurzame keukenfronten

Terug naar blogs

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel geworden in ons leven. We willen allemaal duurzamer leven. Het kopen van een keuken is een langetermijninvestering en een mooie plek om een duurzame levensstijl na te streven. Kies voor een keuken die met zoveel mogelijk gerecycled materiaal geproduceerd wordt. Zo is de Schüller Matera een keuken die gemaakt is van 100% recyclebaar frontmateriaal.

100% recyclebaar frontmateriaal

Van de fronten en het korpus tot de laden, de toekomst is duurzaam! Met innovatieve producten gaat Schüller op weg naar een duurzame toekomst en een circulaire economie. 

Deze Schüller Matera is een echte blikvanger met de drie combinatiekleuren van Kiezelgrijs, Oriëntrood, Eucalyptusgroen. Een keuken die een ruimtelijke sfeer geeft en doorloopt tot in een gezellige eethoek. Het mooie van deze keuken zijn de duurzame keukenfronten. Het 100% recyclebare frontmateriaal komt voor 71% uit de circulaire economie en draagt bij aan de bescherming van het klimaat. Dat geldt ook voor alle artikelen van duurzaam OrganiQ, waaronder handige inzetstukken zoals huishoudfolierollers of houders voor kruidenpotjes. Nog een duurzaam hoogtepunt: de greep van OceanIX Plastic.

Eigenschappen duurzame fronten

Duurzame fronten van Schüller hebben de volgende eigenschappen:

  • De fronten met directe coating zijn afgewerkt met een matte UV-laklaag.
  • De speciale Anti-Fingerprint-technologie voelt heerlijk zacht aan. Daarnaast vermindert deze technologie vingerafdrukken, waardoor schoonmaken veel eenvoudiger wordt.
  • De fronten onderscheiden zich doordat ze uitstekend bestand zijn tegen droge en vochtige hitte, en veel schoonmaakmiddelen.

Al deze eigenschappen dragen bij aan de kwaliteit en de duurzaamheid, en daarmee aan de lange levensduur van de keuken.

Duurzame keukenfronten Schüller 

Meer informatie

U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Schüller Matera. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom