Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan showroom van Maison Sucre in Rotterdam

Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan showroom van Maison Sucre in Rotterdam

Terug naar blogs

Suze van Business Class (RTL7) is op uitnodiging van Sharon Streuper van Maison Sucre op bezoek geweest in de showroom van Maison Sucre in Rotterdam. Ze vertelt Suze meer over het 10-jarig jubileum, de introductie van de nieuwe lijn City Chic en de 4e ontworpen keuken in samenwerking met Tieleman Keukens. De nieuwe keuken sluit naadloos aan bij het nieuwe interieurconcept. 

Nieuwe lijn, nieuwe doelgroep

Maison Sucre creëert een luxe en comfortabel interieur met een Easy Classic uitstraling. Ze werken graag met klassieke elementen. Aan deze klassieke lijn is nu een modernere variant toegevoegd, de City Chic lijn. Een lijn die geïnspireerd is op de kinderen van klanten. Regelmatig kreeg Sharon van de kinderen van klanten te horen dat ze het interieur van hun ouders prachtig vonden en zelf ook deze warmte wilden, alleen dan in een moderner jasje. De City Chic lijn is wat strakker, moderner en betaalbaarder waardoor ze ook een andere doelgroep kunnen bedienen.

In samenwerking met Tieleman Keukens wordt eind 2023 een 4e keuken  geïntroduceerd. Deze keuken sluit naadloos aan bij het nieuwe interieurconcept City Chic. De nieuwe keuken heeft een High End look maar zit in een goedkopere prijsklasse. 

De samenwerking tussen Tieleman Keukens en Maison Sucre is een samenwerking tussen 2 hechte familiebedrijven die beiden staan voor kwaliteit, service en klanttevredenheid. De ontworpen keukens zijn bijzondere, unieke en exclusieve maatwerkkeukens van Mereno. Maison Sucre en Tieleman Keukens bieden klanten een totaalpakket.

Inspiratie zaterdagen

Bezoek de stijlvolle woonwereld van Maison Sucre tijdens de inspiratie zaterdag. Een zaterdag waarin ze u graag begeleiden in het maken van de juiste keuzes op het gebied van comfortabel en luxe wonen.

De komende inspiratiezaterdagen zijn 18 november, 2 & 16 december. U bent van harte welkom in de showroom tijdens deze inspirerende dagen (op de 1e & 3e zaterdag van de maand). Uiteraard bent u doordeweeks ook van harte welkom en kunt u direct een afspraak inplannen door ze te bellen op 010-760 1850 of een afspraak te maken via de website. 

Afspraak maken bij Maison Sucre 

Kom ook langs bij Tieleman Keukens 

Bij Tieleman Keukens bent u altijd welkom om de keukens in samwenrking met Maison Sucre in onze showroom te bekijken. Wanneer u door een adviseur geholpen wenst te worden, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken zodat u zeker bent van een afspraak. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak gemakkelijk een afspraak via onze afsprakenplanner of neem contact met ons op. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek