Noviteiten Keller Keukens 2024 - nieuwe materialen en ontwerpen

Noviteiten Keller Keukens 2024 - nieuwe materialen en ontwerpen

Terug naar blogs

Het einde van het jaar is in zicht en veel leveranciers hebben hun noviteiten voor het nieuwe jaar gelanceerd. Zo ook Keller keukens die tijdens de Küchenmeile 2023 beurs o.a. verschillende nieuwe keukenopstellingen liet zien. Er is gekozen voor kleuren en decoren in melamine om het accent te leggen op mooie en betaalbare keukens. 

Nieuwe kleuren en materialen

Voor het nieuwe seizoen selecteerde Keller keukens prachtige kleuren en materialen in uiteenlopende stijlen. Ook worden er nieuwe grepen toegevoegd aan het assortiment. 

 • Natural Technic Art: De natuur krijgt weer ruimte binnen deze trend. Kalmerende harmonie brengt rust en balans.
 • Extravagart: Het perfecte (onrealistische) beeld van social media is niet langer leidend; het ‘onethische huis’ wordt de trend.
 • New Ellenism: Terug naar de basis met esthetische vormen uit het oude Griekenland.  Elegantie, vrouwelijkheid en grootsheid staan centraal.
 • Ode to Energy: Binnen ode to energy is er een mix te vinden van organisch & synthetische en van fun & functionaliteit.

Bekijk de trends en kleuren

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Verschillende woonstijlen en ontwerpen 

Zachte nude tinten, chique greiges en diepe, levendige kleuren uit de natuur vormen het pallet waaruit de keukenontwerper in 2024 kan kiezen.

Moderne keuken Vogue Vibes 

De Vogue Vibes is een moderne keuken waarin elegantie en verfijning elkaar ontmoeten. De nude tinten zorgen voor een moderne en zachte sfeer. De kasten in latte zijdeglanslak vormen een mooie combinatie met de grepen in brons. 

Het kookeiland heeft een mooi lijnenspel door de lades van 13cm hoog uit te voeren in Tip-On. Het verlaagde deel in het eiland geeft een bijzonder accent aan de keuken. Het verlaagde deel leent zich perfect voor een mooie styling, waarmee de keuken naadloos overgaat in het woongedeelte. 

Ontdek de Vogue Vibes

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Mediteraanse keuken Tuscan Villa 

De Tuscan Villa keuken geeft de charme van het zuidelijke leven. Warme kleuren in het blad, de fronten en accessoires zorgen voor een sfeervolle setting met een Mediteraans tintje. 

De keuken is volledig uitgevoerd in Melamine. De nieuwe kleur sesam is gecombineerd met een kastenwand in cognac eiken. De kraan en spoelbak matchen perfect bij de greeplijsten in brons. Het blad Roma Imperiale in gepolijst keramiek is echt een plaatje, en brengt alle kleuren uit de keuken bij elkaar. Bijzonder element is de eettafel die geïntegreerd is in het eiland.

Ontdek de Tuscan Villa

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Klassiek-moderne keuken Ocean Breeze 

Een keuken met een wauw-effect! Het contrast tussen het diepzwart eiken en oceaan, samen met de glaskasten en het schitterende werkblad in keramiek, zorgen voor het wauw-effect in deze keuken. 

In de niskasten is led-stripverlichting toegepast. Deze verlichting kan zowel in helderheid als kleurtemperatuur ingesteld worden (van warm wit naar koud wit). 

Ontdek de Ocean Breeze

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Scandinavische keuken Misty Grey 

In de Misty Grey herkent u de minimalistische schoonheid van Scandinavisch design. De kaderdeuren zijn omlijnd met panelen, waardoor het 'in frame' ontwerp ontstaat. Deze keuken is een mooi voorbeeld van een moderne variant van een landelijke keuken. 

De keuken krijgt een tijdloze uitstraling door de kleur mist die zowel in de fronten als het blad terugkomt. De vergrijsde houtaccenten zijn ook zeker een echte eyecatcher.

Ontdek de Misty Grey

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Industriële keuken Nature's Choice 

Een elegante keuken waar diverse elementen uit de natuur terug te vinden zijn. Een mix van natuurtinten die karakter aan de keuken geven. Het bijzondere lijnenspel van het houtdecor okapi is gecombineerd met de kleur cactus en keramiek in levendig groen. De verlichting van de achterwand geeft een bijzonder fraai accent. 

Ontdek de Nature's Choice 

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Ontdek Keller Keukens in onze keukenshowroom

In onze inspirerende showroom kunt u prachtige Keller keukens bewonderen en de verschillende stijlen en materialen van dichtbij ervaren. Onze deskundige keukenadviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ze nemen graag de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen, zodat ze u kunnen helpen bij het selecteren van de perfecte keuken die naadloos aansluit bij uw levensstijl en persoonlijke smaak.

Bezoek onze showroom Maak een afspraak

Wilt u meer inspiratie opdoen? 

Ontdek onze favoriete Keller keukens en andere inspirerende keukenmerken in ons uitgebreide keukenmagazine. Blader door de pagina's en laat u inspireren door de prachtige ontwerpen, stijlen en mogelijkheden. Vraag kosteloos uw eigen exemplaar aan en laat u verrassen door de vele ideeën en trends die uw droomkeuken werkelijkheid kunnen maken. Ontdek de wereld van keukens bij ons en maak uw keukenwensen werkelijkheid!

Vraag uw keukenmagazine aan