Apparatuur uitgelicht: De 3 populaire keukenapparaten van Miele

Apparatuur uitgelicht: De 3 populaire keukenapparaten van Miele

Terug naar blogs

Bent u op zoek naar hoogwaardige keukenapparatuur? Miele heeft een breed scala aan apparaten, variërend van kookplaten, ovens, vaatwassers tot koelkasten en vriezers. Miele heeft alles wat u nodig heeft om uw keuken compleet te maken. Maar wat zijn nu eigenlijk de populaire keukenapparaten van Miele op dit moment? 

Miele combi-stoomoven met HydroClean

De nieuwste Miele combi-stoomovenlijn DGC Pro is niet enkel optimaal in bereiding, maar ook in onderhoud en gebruiksgemak. Dankzij de HydroClean-functie reinigt hij zichzelf met water en schuim. Daarnaast kunnen alle Pro-modellen worden voorzien van een vaste wateraanvoer en -afvoer! Het vullen van de watertank is dus niet meer nodig en het condenswater in de ovenruimte wordt automatisch afgevoerd.

Miele combi-stoomoven met HydroClean 

Miele combi-stoomoven met hydroclean
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Miele inductiekookplaten met Plug&Play installatie 

De nieuwe KMDA inductiekookplaten met geïntegreerde afzuigkap hebben een nieuwe, zeer krachtige Silence-motor en vier Vario-kookzones. De modellen zijn verkrijgbaar met frame of zonder frame. De nieuwe KMDA biedt een comfortabele plug & play installatie met ongeleide luchtcirculatie zonder extra luchtcirculatiebox. De nieuwe bedrukking van de kookzone, het doorstroomgeoptimaliseerde recirculatierooster en de Comfort Select Plus-bediening resulteren in een aantrekkelijk totaalpakket.

Miele inductiekookplaat met Plug&Play installatie 

Miele inductiekookplaat met plug&play
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Miele vaatwasser met PowerDisk

De Miele vaatwasser met PowerDisk is een knap staaltje design en techniek. De automatische dosering van de PowerDisk is de perfecte combinatie met de vaatwassers voor uitstekende reinigingsresultaten. Afhankelijk van het gekozen programma en de temperatuur wordt altijd de juiste hoeveelheid vaatwaspoeder op het ideale moment aan het water toegevoegd.

Miele vaatwasser met PowerDisk

Miele vaatwasser met Powerdisk
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Miele keukenapparatuur aanschaffen

Tieleman Keukens is leverancier van alle Miele keukenapparatuur zoals ovens, stoomovens, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, koelkasten, vriezers, magnetrons, koffiezetapparaten en wijnklimaatkasten. Kom langs in onze showroom en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van alle Miele keukenapparaten. Onze ervaren adviseurs hebben in de loop der jaren al tal van apparaten van Miele verkocht en kunnen u dus uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. 

Afspraak maken