Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan Küchenmeile keukenbeurs en bezoekt het merk NEFF

Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan Küchenmeile keukenbeurs en bezoekt het merk NEFF

Terug naar blogs

Suze van Business Class bezocht de Küchenmeile keukenbeurs en ontdekte er de nieuwste noviteiten op het gebied van keukens en keukenapparatuur. Ze ging langs bij de stand van het merk NEFF waar Tieleman Keukens sinds 1 oktober jl. MasterPartner van is. 

Küchenmeile keukenbeurs

De Küchenmeile keukenbeurs is een toonaangevende beurs met noviteiten op het gebied van keukens en keukenapparatuur. Alle grote keukenmeubelfabrikanten en keukenapparatuur merken zijn er vertegenwoordigd. Waaronder ook het merk NEFF. NEFF is één van de vier merken die BSH voert in Nederland en al sinds 1877 bestaat. NEFF heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een premium merk en heeft inmiddels een groot assortiment van kookplaten tot premium ovens.

NEFF MasterPartner

Als NEFF MasterPartner® biedt Tieleman Keukens een aantal unieke voordelen aan klanten die op zoek zijn naar een nieuwe keuken met hoogwaardige keukenapparatuur. Zo heeft Tieleman Keukens een zeer brede collectie NEFF apparaten in de showroom. 

De verkoopadviseurs doorlopen regelmatig trainingen om perfect op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij NEFF zodat ze klanten perfect kunnen adviseren. Als NEFF MasterPartner® biedt Tieleman Keukens ook regelmatig exclusieve acties aan met NEFF keukenapparaten.

NEFF verleent de prestigieuze erkenning uitsluitend aan keukenretailers die aan de hoge eisen voldoen van het NEFF MasterPartner® programma. Wij zijn dan ook enorm trots op de erkenning als NEFF MasterPartner®.  We hebben een passie voor dit merk en zijn perfect thuis in de vele toepassingen van deze veelzijdige keukenapparaten.

NEFF FlexDesign 

Bij NEFF geloven ze dat je het verste komt met de juiste dosis creativiteit. Daarom hebben ze een nieuwe collectie keukenapparatuur gecreëerd: een unieke reeks apparaten die je ultieme mogelijkheden geeft om de keuken te personaliseren, passend bij jouw stijl.

De nieuwe lijn keukenapparatuur van NEFF is de FlexDesign lijn; jouw keuken, jouw smaken, jouw kleur. Het zijn de details die het bijzonder maken. Met de NEFF FlexDesign apparaten is het mogelijk om de apparaten te personaliseren: verwisselbare designelementen, zoals handgrepen en zijlijsten in vier opvallende kleuren voor de oven, afzuigkap, kookplaat, koffievolautomaat en zelfs de Twist Pad Flex®-bedieningsknop.

NEFF FlexDesign

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over NEFF en het NEFF MasterPartner® programma op de website van NEFF. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van alle NEFF apparatuur. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

NEFF FlexDesign
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
NEFF FlexDesign
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
NEFF FlexDesign
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
NEFF FlexDesign
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek