Terugblik Tieleman Nazomer Familiedag

Terugblik Tieleman Nazomer Familiedag

Terug naar blogs

Vrijdag 15 september jl. hebben we bij Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp het 60-jarig jubileum van Tieleman Keukens gevierd met alle medewerkers, partners en kinderen. Met een groep van 160 personen hebben we genoten van een dag vol vermaak en plezier. 

Terugblik Tieleman Nazomer Familiedag

We hebben met elkaar een mooie dag beleefd bij Natural High op de Brouwersdam in Ouddorp. De middag zijn we gestart met een heerlijke verse bolus en wat te drinken om goed voorbereid te zijn op de strandactiviteiten die gedaan konden worden.

Twee sessies van een uur waarbij gekozen kon worden uit Beachgolf, Beach shoot out, Powerkiten, Beach Yoga en Suppen. Het was een mooie zonnige dag voor deze sportieve activiteiten op het strand. Er was vermaak voor groot en klein. Zo was er voor de kinderen een playground met springkussens, vliegers knutselen, schminken en glittertattoos. En natuurlijk het strand waar ze lekker konden klimmen, glijden en schommelen.

Na de activiteiten hebben we met elkaar nageborreld en werd het terras van Natural High klaargemaakt voor een uitgebreide bbq/diner. Gedurende de avond zorgde de huisband van Natural High voor live muziek.

Het was een dag met een gouden randje waarbij we als familie-team met elkaar genoten hebben en plezier hebben gehad. We kijken terug op een geslaagde Tieleman Nazomer Familiedag. Deze dag hebben we dan ook op beeld vast laten leggen. Bekijk het filmpje van onze Tieleman Nazomer Familiedag en geniet met ons mee.