Vacature: Service medewerker (M/V) bij Tieleman Keukens

Vacature: Service medewerker (M/V) bij Tieleman Keukens

Terug naar blogs

Word jij ook blij van tevreden klanten? Wij scoren een 9,1 uit meer dan 2.600 klantbeoordelingen, hier zijn we enorm trots op. Als medewerker op onze afdeling service speel je een belangrijke rol in het hoog houden van onze naam op het gebied van klanttevredenheid. Je lost samen met je collega's allerlei 'keuken vraagstukken' op. Onze planning & serviceafdeling vormen een gezellig team en zijn de spil van ons hechte familiebedrijf. Tevens werk je vanuit de mooiste keukenshowroom van Nederland.

Je gaat voor 100% klanttevredenheid. Als medewerker klantenservice neem je namelijk alle zorgen bij de klant weg, sta je sterk in je schoenen en vind je het leuk om met mensen te werken. Natuurlijk gaat er wel eens iets kapot aan een keuken, of ontbreekt er nog iets aan de keuken of gaat er iets mis. Wat er ook aan de hand is: als servicespecialisten lossen wij het op. Je beantwoordt vragen van de klant over een geleverde of gemonteerde keuken. Je legt de afspraken die je met de klant maakt vast in ons systeem. Voor, tijdens en na het servicetraject zet jij de juiste acties uit, totdat de service helemaal is opgelost.

Je komt terecht in een informele organisatie met een fijne werksfeer en leuke collega’s. Er heerst echt een familiegevoel op de afdeling: we helpen elkaar altijd als het nodig is. Je start met een inwerktraject waar je onze systemen en producten leert kennen. Daarbij word je intern door je collega’s opgeleidt. 

Wij vragen:

Als Service Medewerker ben je nauwkeurig, klantvriendelijk en accuraat en heb je goede communicatieve vaardigheden. Verder vragen wij:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Enthousiast, gedreven, flexibel en klantvriendelijk ingesteld
 • Woonachtig bent binnen een straal van 30 km van Middelharnis

Wij bieden:

 • Een leuke, afwisselende functie in de mooiste keukenshowroom van Nederland
 • Een marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een familiebedrijf met korte lijnen en een informele, gezellige sfeer
 • Interne opleiding
  • Coaching en training om je productkennis en communicatie op peil te houden, waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
 • Reiskostenvergoeding

Ben jij de service topper die we zoeken? Stuur je gemotiveerde sollicitatie en een recente CV naar sollicitaties@tieleman.nl of naar Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Tieleman via 0187-602555. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Over Tieleman Keukens

Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf wat al meer dan 60 jaar bestaat. Zoals we bij Tieleman Keukens zeggen: “Het kopen van een keuken moet een feest zijn!” Dat is waar wij altijd naar streven. Bij Tieleman Keukens gaan we voor 100% klanttevredenheid. Dit is de basis van al onze medewerkers in het doen en denken. In onze unieke keukenshowowroom vind je meer dan 60 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen.