Mattone Bouwmeesters en Tieleman Keukens maken samen woondromen waar

Mattone Bouwmeesters en Tieleman Keukens maken samen woondromen waar

Terug naar blogs

Mattone Bouwmeesters is expert in het bouwen van exclusieve villa’s en woningen die voldoen aan ál uw woonwensen. Sinds de oprichting van Villabouw Mattone Bouwmeesters in maart 2008 streven ze ernaar om opdrachtgevers de beste kwaliteit en service te bieden. Het streven gaat verder dan alleen het bouwen van een huis; het strekt zich uit tot de afwerking en oplevering van elk droomhuis. Daarom werkt Mattone Bouwmeesters graag samen met partners die dezelfde drive hebben voor perfectie en kwaliteit. 

Mattone Bouwmeesters: experts op ieder vlak 

Bij Mattone Bouwmeesters werkt iedereen náást en mét elkaar. Zo vormen ze één groot web. Ze bouwen niet alleen uw droomhuis, maar denken in alles met u mee. Ze maken samen de reis van een idee naar een concreet plan waarbinnen rekening wordt gehouden met uw wensen en budget. Mattone Bouwmeesters creëert en realiseert, wat betekent dat u tijdens de voorfase en het bouwproces één aanspreekpunt hebt. Dat geeft rust en ruimte voor creativiteit en het finetunen van uw wensen gedurende het proces. Zo wordt het bouwen van een eigen huis niet alleen een avontuur, maar ook een feestje! Laat dit nu net ook de slogan van Tieleman Keukens zijn.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Samenwerking Tieleman Keukens en Mattone 

Vanaf het begin heeft Mattone Bouwmeesters ervoor gekozen om met Tieleman Keukens samen te werken als keukenleverancier voor alle projecten. Voor de projecten wordt door Tieleman Keukens een aantal plattegronden van indelingen en illustraties in 3D gemaakt. Een extra beleving die een mooi beeld geeft hoe een toekomstige keuken in de woning eruit komt te zien. 

De keuze om voor Tieleman Keukens te kiezen blijkt telkens weer de juiste te zijn. Zo zeggen ze: "We hebben veel gemeen met Tieleman Keukens, zowel qua organisatie, uitstraling als werkwijze. We delen dezelfde waarden en streven naar vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid. Door onze gezamenlijke inzet voor kwaliteit hebben we een sterke band opgebouwd en kunnen we altijd op elkaar vertrouwen."

"Het vertrouwen in Tieleman Keukens maakt dat we hen altijd aanbevelen aan onze opdrachtgevers. Velen van hen brengen een bezoek aan de indrukwekkende showroom van Tieleman, mede op ons advies. Het resultaat? Veel van onze prachtige villa's zijn voorzien van een op maat gemaakte Tieleman-keuken."

Wat de samenwerking met Tieleman extra waardevol maakt voor de opdrachtgevers van Mattone Bouwmeesters, is de mogelijkheid om de keuken te laten plaatsen vóór de oplevering van de villa. Dit biedt aanzienlijke voordelen, vooral wanneer Mattone Bouwmeesters verantwoordelijk is voor de complete afwerking van de woning, inclusief tegelwerk en sauswerk. Op deze manier kunnen de opdrachtgevers meteen genieten van hun droomkeuken zodra ze intrek nemen in hun nieuwe villa.

Succesvolle samenwerking project De Commandeur 

Het succes van de samenwerking tussen Mattone Bouwmeesters en Tieleman blijkt bijvoorbeeld ook uit projecten zoals de Commandeur, een complex met luxe appartementen in Capelle aan den IJssel. Een zeer groot deel van de appartementen in dit project zijn voorzien van een prachtige Tieleman-keuken. De kwaliteit, vakmanschap en stijlvolle uitstraling van Tieleman hebben bijgedragen aan de allure van dit project en de tevredenheid van de bewoners.

Bij Mattone Bouwmeesters geloven ze in het waarmaken van dromen en het leveren van exclusieve villa's waar de opdrachtgevers trots op kunnen zijn. Dankzij de waardevolle samenwerking met Tieleman kunnen ze deze belofte keer op keer waarmaken. Samen maken zij uw droomvilla werkelijkheid! 

Bekijk een geplaatste Tieleman-keuken in project De Commandeur

Nieuwbouwproject De Commandeur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Geplaatste Tieleman-keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Uw eigen luxe villa laten bouwen?

Zoals Tieleman Keukens vindt dat het kopen van een keuken een feest moet zijn, maakt Mattone Bouwmeesters van bouwen een feestje. Het bouwen van een eigen woning is een uniek avontuur waar met een fijn gevoel op teruggekeken moet worden wanneer u in het nieuwe huis woont. Mattone Bouwmeesters is gespecialiseerd in het bouwen van luxe villa’s die qua architectuur passen bij de omgeving en het verhaal. Maar ook andere projecten, zoals appartementencomplexen, bedrijfspanden en publieke ruimtes behoren tot de projecten van Mattone Bouwmeesters. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bouwen van uw eigen villa? Kijk dan op de website van Mattone Bouwmeesters.

Bent u zich aan het oriënteren op een keuken voor in uw nieuwe woning? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Mattone villa bouw
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Mattone villa bouw
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Mattone villa bouw
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Mattone bouw bedrijfspand
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Mattone villa bouw
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek