Binnenkijker: Chique leefkeuken in Oud-Beijerland

Binnenkijker: Chique leefkeuken in Oud-Beijerland

Terug naar blogs

Chique Mereno keuken in antraciet eiken gebeitst met een marmerlook aanrechtblad. Deze leefkeuken is bij een klant in Oud-Beijerland geplaatst. Deze prachtige open keuken is sfeervol en gezellig en biedt alles wat je nodig hebt.

Sfeervolle leefkeuken

Een leefkeuken is een keuken die niet alleen gebruikt wordt om te koken, maar ook als eet- en woonkamer. Voor een snel ontbijt of kopje koffie kan het barretje aan de keuken gebruikt worden, maar voor een uitgebreid diner of andere gelegenheid, kan de tafel gebruikt worden. 

Deze antraciet eiken keuken heeft een greeploos kookeiland en grepen aan de kastenwand. De hoge kastenwand en het spoelgedeelte van deze keuken zijn mooi verwerkt in een grote nis. De spots in het midden van de nis brengen extra sfeer in de keuken. 

De donkere chique look is overal in de keuken terug te vinden. De spoelbak is in Gun Metal uitgevoerd en de kraan is een zwarte Quooker Flex. Het chique in de keuken is ook gecreëerd door een keramiek aanrechtblad in de kleur Noir Desir. Deze kleur in keramiek combineert een matzwarte basiskleur met mystieke aders in goud, brons en wit. De aderen op het werkblad geven een unieke en chique uitstraling aan de keuken.

Bekijk alle specificaties en foto's van deze chique leefkeuken

Chique Mereno leefkeuken geplaatst in Oud-Beijerland
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Ook een keukenontwerp laten maken?

Een prachtige keuken die van alle gemakken voorzien is en sfeer uitstraalt. Deze keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar. Onze adviseur vertelt u er graag meer over.

Bekijk meer geplaatste Tieleman-keukens

Chique Mereno leefkeuken in Oud-Beijerland
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Chique Mereno leefkeuken in Oud-Beijerland
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek