Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan Tieleman Keukens en ontdekt de nieuwste snufjes van Siemens en de laatste keukentrends

Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan Tieleman Keukens en ontdekt de nieuwste snufjes van Siemens en de laatste keukentrends

Terug naar blogs

Het kopen van een keuken is een investering voor jaren. Investeer daarom tijd en aandacht in de voorbereiding. Bij Tieleman Keukens vinden we dat het kopen van een keuken een feest moet zijn. Suze van Business Class bracht laatst een bezoek aan Tieleman Keukens en kreeg van advsieur Gerwin den Besten een rondleiding in de showroom en ontdekte de nieuwste snufjes van de collectie Siemens inbouwapparatuur en de laatste trends in keukenland.

Keukens van Tieleman Keukens

De showroom van Tieleman Keukens is ongeveer 5.000m2 groot en heeft een uitgebreid aanbod keukens. Van basic en landelijk, tot modern en high-end, voor ieder budget heeft Tieleman Keukens een passende keuken. Bij Tieleman Keukens zijn totaal 60 keukens tentoongesteld in verschillende designs. De klant kan de nieuwste trends zien en ook de nieuwste apparatuur zijn te vinden in de showroom van Tieleman Keukens. 

Bij het ontwerpen van de keuken is het belangrijk naar de wens van de klant te kijken en de wensen op het gebied van o.a. keukenapparatuur mee te nemen in het ontwerp. De laatste trends op het gebied van keukenapparatuur zijn met name zwart glas, veel techniek, apparaten op afstand bedienen, touchscreen. Zoveel mogelijk snufjes om het de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Siemens inbouwapparatuur

Op het gebied van inbouwapparatuur wordt bij Tieleman Keukens veel samengewerkt met vaste leveranciers waaronder ook Siemens. Dit is belangrijk voor de service en kwaliteit die we de consument willen geven. Ivo Prijs is chef-kok met als specialisatie het geven van demonstraties en workshops. In de showroom van Tieleman Keukens geeft Ivo regelmatig demonstraties maar ook in het Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp

Tijdens deze demonstraties laat Ivo zien wat er allemaal mogelijk is met de apparaten van Siemens. Door alle ontwikkelingen gaan de inbouwapparaten steeds meer richting het semi professionele. Consumenten worden steeds meer geïnspireerd door o.a. de nieuwste apparatuur en koken wordt steeds makkelijker. Door alle snufjes en handige opties is het voor de consument ook leuker om te koken.  

Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van ovens is op dit moment een baksensor in de oven waarbij de oven perfect bakresultaat geeft. Een kerntemperatuurmeter die de perfecte temperatuur weergeeft van het te bereiden product. Een camera achterin de oven waarbij die het bereidingsproces monitort. Full steam plus functie waarbij het stomen versneld kan worden op een temperatuur van 120°C in plaats van de traditionele 100°C. Hiermee wordt het bereidingsproces 30 tot 40% sneller. En ook de mogelijkheid van een vaste watertoevoer waardoor de consument het bakje water in de stoomoven niet steeds bij hoeft te vullen. 

Kom ook langs bij Tieleman Keukens 

Bij Tieleman Keukens bent u altijd welkom om de keukens in onze showroom te bekijken. Wanneer u door een adviseur geholpen wenst te worden, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken zodat u zeker bent van een afspraak. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak gemakkelijk een afspraak via onze afsprakenplanner of neem contact met ons op. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Siemens inbouwapparatuur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Siemens inbouwapparatuur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Siemens oven
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Siemens induction Air plus
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Siemens induction Air Plus
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens Business Class
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek