Miele actie: Ontvang tijdelijk een Big Green Egg MiniMax bij aankoop van vier Miele inbouwapparaten

Miele actie: Ontvang tijdelijk een Big Green Egg MiniMax bij aankoop van vier Miele inbouwapparaten

Terug naar blogs

Wie kent hem niet, de Big Green Egg! De Big Green Egg is een keramische Kamado barbecue en de beste outdoor cooker van het moment. Op een Big Green Egg worden gerechten sneller bereid, drogen ze niet uit en behoudt het eten de voedings- en smaakstoffen.

Wegens het succes van vorig jaar, is de Miele Big Green Egg actie er dit jaar weer. Bij aankoop van 4 Miele inbouwapparaten ontvangt u een Big Green Egg MiniMax cadeau. Lees hieronder meer over de Big Green Egg MiniMax en de voorwaarden van deze actie. 

Miel Big Green Egg Minimax actie
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Big Green Egg MiniMax

De MiniMax is het nieuwste lid van de Big Green Egg-familie en het compactste model wat er is. Hij is maar 7 centimeter hoger dan de Big Green Egg Mini maar heeft een veel groter kookoppervlak, vergelijkbaar met dat van de Big Green Egg Small. En dat geeft genoeg ruimte om voor 4 tot 6 personen te koken. Met een hoogte van 50 centimeter is de MiniMax een ideaal tafelmodel EGG.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Wat houdt de actie in?

Bij aankoop van 4 Miele inbouwapparaten - waarvan minimaal een kookplaat met werkbladafzuiging – in de periode tussen 1 april t/m 31 juli 2023 (4 maanden) ontvangt u een Big Green Egg MiniMax cadeau. Na afloop van deze periode is verzilveren mogelijk tot en met 16 augustus 2023. De uiterste leverdatum van de inbouwapparaten moet voor 31 juli 2024 zijn.

De actie is geldig op alle inbouwapparaten uit de Miele Generatie 7000 lijn, in combinatie met een KMDA (alle huidige modellen) of SmartLine-element CSDA 7001 FL.

Lees alle actievoorwaarden

Miele inductiekookplaat met afzuiging
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer informatie en verzilveren 

Green Egg staat voor kwaliteit en gaat een leven lang mee. Een ‘match made in heaven’ met Miele. Wilt u meer weten over de actie? Kijk dan op de website van Miele. Ook kunt u via deze link uw Big Green Egg MiniMax cadeau verzilveren. Om uw cadeau te verzilveren heeft u een kopie van de getekende orderbevestiging of factuur van Tieleman Keukens nodig. Na levering van uw apparaten kunt u via een link die u bij verzilvering heeft ontvangen de serienummers van de apparaten toevoegen. Na het toevoegen en goedkeuren van de serienummers, wordt de Big Green Egg MiniMax binnen enkele weken en rechtstreeks aan u verstuurd.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek