Nieuwe Siemens iQ700 StudioLine serie nu te zien in onze showroom

Nieuwe Siemens iQ700 StudioLine serie nu te zien in onze showroom

Terug naar blogs

StudioLine is een exclusieve lijn keukenapparatuur van Siemens met innovatieve eigenschappen en een vooruitstrevend design. De apparaten overtreffen alle verwachtingen. Stijlvol, snel en makkelijk te bedienen: apparaten uit de iQ700 inbouwserie zijn in elke combinatie te installeren. Alleen of gecombineerd, hun stijlvolle design maakt altijd indruk. De nieuwe Siemens iQ700 lijn is vanaf nu te zien bij Tieleman Keukens.

Siemens iQ700
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De nieuwe iQ700 studioLine ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

Een slimme oven die is gemaakt van slimme materialen. De ovendeur is van hoogwaardig glas en de greep is zo gemaakt dat je hem bijna niet ziet als je voor de oven staat. De nieuwe iQ700-oven is uitgerust met de Individuele Bruining-functie en biedt een keuze uit vijf verschillende bruiningsniveaus. En terwijl uw gerecht in de oven wordt bereid, houdt de geïntegreerde camera het door u gekozen bruiningsniveau in de gaten of bekijkt het gerecht in de oven gewoon op uw telefoon. Ook nieuw is de vaste wateraansluiting van de iQ700-ovens. Hiermee heeft u altijd vers water om mee te stomen. Innovatieve studioLine functies die tijd en inspanning besparen.

Ontdek de nieuwe iQ700 ovenserie

StudioLine kookplaten

Siemens studioLine inductiekookplaten, met of zonder geïntegreerde afzuiging, bieden optimale vrijheid bij het koken. Kies voor één of meerdere flexibele zones met flexInduction of voor maximale flexibiliteit met freeInduction. Alle gemaakt van diepzwart keramisch glas met blackSteel-zijprofielen − voor een nog strakkere uitstraling van jouw keuken − en met een Dual lightSlider voor een intuïtieve bediening.

StudioLine afzuigsystemen

De studioLine afzuigsystemen bieden verfrissende eigenschappen. Ontdek het revolutionaire, high performance design van de glassdraftAir. Het glazen paneel en de Guided Air-technologie zorgen ervoor dat kookluchten en -dampen direct en efficiënt verdwijnen. Via Home Connect creëer je met emotionLight Pro een sfeervolle omlijsting.

StudioLine koel-en vriesapparatuur

Slimme ideeën en innovatieve technologieën verpakt in trendsettende designs: met hoogwaardige koelapparatuur zet Siemens de nieuwe standaard. Ontdek de studioLine extra's, zoals een verchroomd flessenrooster, blackSteel randen en openAssist: dankzij deze innovatieve functie opent en sluit de iQ700-inbouwkoelkast door een zacht duwtje op de koelkastdeur. Perfect voor een strak, greeploos keukendesign. 

Siemens iQ700
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

StudioLine vaatwassers

Met indrukwekkende, toonaangevende technologie, eersteklas functies en een uitstekend design zijn de vaatwassers klaar voor de toekomst. Een studioLine vaatwasser biedt u de mogelijkheid van een extra lade bovenin voor bestek of klein serviesgoed en een perfecte afwerking dankzij roestvrijstalen zijstrips.

Home Connect workshop

Apparaten van Siemens zijn voorzien van Home Connect. Home Connect is een functie waarmee huishoudelijke apparaten gemakkelijk bediend kunnen worden. Van de vaatwasser tot de oven en van de koffiemachine tot de koelkast. De Home Connect app geeft u op elk gewenst moment toegang tot alle relevante informatie en functies. 

Vanaf januari 2023 biedt Siemens de mogelijkheid om gratis een Home Connect workshop te volgen bij het Siemens Inspiratiehuis in Hoofddorp. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat Home Connect is en wat de specifieke mogelijkheden zijn voor ieder keuken- en huishoudelijk apparaat met Home Connect. Ook leert u tijdens de workshop om uw eigen Home Connect thuis in te stellen en krijgt u opdrachten mee om zelf thuis eens uit te proberen en te oefenen. 

Meer weten?

De nieuwe iQ700 lijn is een veelzijdige lijn, verpakt in een uniek design. Ontdek het overtuigende blackSteel design en de exclusieve extra's binnen de iQ700 lijn. De inbouwapparatuur combineert prachtig bij uw keuken, maar bieden ook extra funties om tijd te besparen. Wilt u meer weten over de iQ700 lijn van Siemens? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Of vraag ons kosteloze magazine aan voor nog meer keukeninspiratie. 

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen

Siemens iQ700
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Siemens iQ700
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek