Nieuwe kleuren Arte Dekton Stonika xgloss collectie

Nieuwe kleuren Arte Dekton Stonika xgloss collectie

Terug naar blogs

Een nieuw jaar, nieuwe kleuren. Ook leverancier Arte breidt de collectie aanrechtbladen dit jaar weer uit met verschillende nieuwe kleuren. Zo zijn er twee prachtige Dekton kleuren uit de Stonika xgloss collectie toegevoegd aan de collectie.

Dekton

Voor wie graag een unieke keuken wil, is een Dekton aanrechtblad een must have. Dekton is namelijk een ideaal materiaal voor aanrechtbladen. Het heeft tal van voordelen en blijft jaar in, jaar uit mooi. Dekton is een perfect materiaal voor grote oppervlakken (denk: kookeiland), omdat het uit één stuk gemaakt kan worden. Bovendien is een Dekton aanrechtblad ook geschikt voor buitenkeukens.

Nieuwe kleuren: Khalo xgloss en Arga xgloss

De twee nieuwe kleuren zijn Khalo xgloss en Arga xgloss. Dekton Khalo xgloss is geïnspireerd op Patagonisch natuursteen. Deze authentieke kleur heeft subtiele vlekken in zwart, lichtgoud en koffiebruin.

Dekton Arga xgloss combineert de luxe van natuursteen met de eigenschappen van Stonika. Geïnspireerd door het kwartsiet van Taj Mahal zorgt deze kleur met crème achtergrond en lichte aders voor een zachte en luxe uitstraling. 

Arte Dekton aanrechtblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Arte Dekton aanrechtblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer weten over een Dekton aanrechtblad?

Binnen het Dekton assortiment kunnen de eigenschappen op kleurniveau afwijken. Ieder blad is daarom uniek. Een Dekton aanrechtblad is beschikbaar in verschillende kleuren waardoor er voor ieder wat wils is. Lees alles over de samenstelling, afwerking en eigenschappen van een Dekton aanrechtblad

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Wilt u de verschillende kleuren en materialen van Arte bekijken? Arte biedt u de mogelijkheid om op afspraak de verschillende materialen en kleuren te komen bekijken in de showroom. 

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Arte Dekton aanrechtblad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek