Keukenapparaat uitgelicht: Miele bakoven met stoomfunctie

Keukenapparaat uitgelicht: Miele bakoven met stoomfunctie

Terug naar blogs

Een combi-stoomoven voor stomen, bakken, braden met functies zoals connectiviteit, TasteControl en led-verlichting. De bakoven met stoomfunctie is leverbaar in verschillende uitvoeringen (DGC 7250 en DGC 7450). Kiest u voor de oven in obsidiaanzwart of in rostvrij staal? Welke uitvoering u ook kiest, Miele is altijd een goede keus.

Highlights

We lichten graag een aantal highlights toe van deze combi-stoomoven. Voor alle uitgebreide informatie over de bakoven met stoomfunctie, verwijzen we u naar de website van Miele (DGC 7250 en DGC 7450). Belangrijke highlights:

Combi-stoomoven Miele
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Professional functie

Met de Professional functie worden optimale resultaten behaald. Zo realiseert u moeiteloos de beste resultaten: door toevoer van vocht wordt vlees vanbinnen mals met aan de buitenkant een smakelijk korstje, brood en broodjes worden luchtig en tegelijkertijd optimaal gebruind. Voor nog meer comfort kunt u de stoominjecties op het juiste tijdstip programmeren. Ook in verschillende automatische programma's wordt de functie Professional gebruikt.

Behoedzame bereiding voor optimale resultaten

Bij MonoSteam (2,2 kW), de procedure om stoom op te wekken die zichzelf heeft bewezen, komt de stoom via een aparte stoominspuiter in de ovenruimte van je Miele apparaat. De stoom wordt snel en gelijkmatig verdeeld rondom de gerechten en zorgt voor een behoedzame bereiding met optimale resultaten.

Tastecontrol

Stopt het bereidingsproces voor het beste resultaat: zodat gerechten in de oven niet ongewild doorgaren, kan de ovenruimte na het bereidingsproces compleet worden afgekoeld. Of je houdt het gerecht gemakkelijk op serveertemperatuur. Hiervoor wordt de deur motorisch geopend en gesloten. Een groot voordeel hierbij is dat de bereidingsgraad van je gerechten behouden blijft – ook wanneer je niet aanwezig bent om het bereide eten uit de oven te halen.

Ontdek de Miele bakovens met stoomfunctie

Een Miele keukenapparaat is altijd een goede keuze. Miele produceert producten van een bijna onhaalbaar hoge kwaliteit. Er is geen betere. Dat geeft ook wel aan hoe hoog de kwaliteit van Miele keukenapparatuur is. Met een Combi-stoomoven van Miele slagen uw gerechten gegarandeerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze combi-stoomovens? Kijk dan op de website van Miele of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Miele DGC Entry bakoven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Miele DGC Entry bakoven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek