Nieuwbouwproject De Hoogheijd: Winterborrel op 8 december bij Tieleman Keukens

Nieuwbouwproject De Hoogheijd: Winterborrel op 8 december bij Tieleman Keukens

Terug naar blogs

In de royale, groene randen rond het gebied dat grenst aan het Havenkanaal in Middelharnis, ontwikkelt AM appartementen en woningen voor wie de schoonheid en kwaliteiten van deze unieke omgeving (her)kent. Nieuwbouwproject De Hoogheijd heeft 2-kamerappartementen tot royale 3- en 4-kamerappartementen en prachtige penthouses.

Bezoek de inloop op 8 december a.s.

Kopers van het eerste uur ontmoeten elkaar bij Tieleman Keukens tijdens de Buren Rendez-Vous (van 16.00 - 17.00 uur). Aansluitend verwelkomen de makelaars (Tanis & Akershoek en Van Rossum) iedereen die nieuwsgierig is naar de appartementen die aan de groene rand van Middelharnis verschijnen. Ontdek de vele kwaliteiten en het nog vacante aanbod. De makelaars zijn uiterst behulpzaam en denken uitsluitend in oplossingen. Nieuwsgierig? Bezoek de inloop donderdag 08 december van 17.00 tot 18.00 uur. Aanmelden kan (niet verplicht) via bovengenoemde makelaars of via info@heerlijkhernesseroord.nl.

Project De Hoogheijd

Project De Hoogheijd is een ontwikkeling op buitenplaats Hernesseroord waar 74 luxe appartementen en penthouses bij het Havenkanaal van Middelharnis gebouwd zullen worden. Welverdiend genieten! Van de luxe materialen en afwerking, prachtig houtwerk in een wisselende rytmiek, stootvoegloos metselwerk en grote raampartijen. Project De Hoogheijd heeft de ideale balans in buitenleven, sfeer, dynamiek en allerhande praktische en prettige voorzieningen.

De Hoogheijd is gasloos. Dat scheelt in de maandelijkse lasten! Dankzij optimale isolatie van de appartementen en penthouses volstaat verwarming met het bodemwarmtesysteem. Je appartement heeft dus heerlijk comfortabele vloerverwarming en -koeling in de warme zomers.

Meer over project De Hoogheijd in Middelharnis

Nieuwbouwproject De Hoogheijd in Middelharnis
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek