Keukenapparatuur uitgelicht: NIEUW! Miele combi-​stoomovens DGC Pro

Keukenapparatuur uitgelicht: NIEUW! Miele combi-​stoomovens DGC Pro

Terug naar blogs

De nieuwe Miele combi-​stoomovens DGC Pro is de nieuwste ontwikkeling van Miele. De Pro-modellen kunnen gebruikt worden als stoomoven, als oven of als combinatie van de twee. De Pro-modellen hebben verschillende fijne functies die o.a. het bereiden van gerechten gemakkelijker maken.

Combinatiegaren, het 3-in-1 principe

Sappig binnenin, krokant vanbuiten? Dankzij combinatiegaren lukt het je allemaal en volledig naar je smaak. Gebruik de combi-stoomoven (Pro) als stoomoven, als volwaardige bakoven of als combinatie van de twee.

Mix & Match

Koken met de Miele pro oven is snel, eenvoudig en gezond. Met uw eigen personal assistent creërt u een smakelijke maaltijd. Met Mix & Match kunnen verschillende gerechten tegelijkertijd gekookt worden. Het duurt minimum 18 minuten en maximum 30 minuten om een maaltijd op tafel te toveren.

Automatisch menukoken

Bij het automatisch menukoken kunnen tot drie verschillende levensmiddelen tegelijkertijd gestoomd worden. Temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden door het toestel bepaald. Voor een optimaal resultaat moet u enkel de voeding op het aangegeven tijdstip en in de aangegeven volgorde in de stoomoven plaatsen.

HydroClean-zelfreiniging

Het het HydroClean systeem is de oven altijd eenvoudig schoon. Met de HydroClean zelfreiniging wordt de ovenruimte met schuim en water gereinigd. Het is neit meer nodig om gressieve reinigingsmiddelen te gebruiken en urenlang een oven schoon te maken.

DirectWater Plus

Praktisch en comfortabel: alle pro-modellen kunnen optioneel in variant met vaste wateraanvoer gekozen worden. De toe- en afvoer gaan automatisch – daardoor is het vullen of legen van de watertank niet meer nodig. Condenswater in de ovenruimte wordt automatisch afgevoerd.

Ontdek de Miele Pro-modellen!

Met een Miele Pro combi-stoomoven is zowel het bereiden als het schoonmaken van de oven een gemakkelijk klusje. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Miele Pro-modellen? Kijk dan op de website van Miele of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Miele combi-stoomoven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek