Keukenapparaat uitgelicht: Bosch koel-vriescombinatie met energielabel B

Keukenapparaat uitgelicht: Bosch koel-vriescombinatie met energielabel B

Terug naar blogs

De Bosch Serie 8 inbouw koel-vriescombinatie is de nieuwste aanwinst. Een koelkast met energielabel B, de zuinigste koel-vriescombinatie uit het Bosch assortiment. Door het zuinige energielabel wordt zowel energie als geld bespaard. Uiteraard is deze nieuwe koelkast ook voorzien van de nieuwste technologieën om een gezond en duurzaam leven gemakkelijk te maken.

Bespaar met de zuinige energielabel B-koelkast

In deze uitzonderlijke tijden waarin energierekeningen tot ongekende hoogtes stijgen, is het belangrijk om alle huishoudelijke apparaten eens onder de loep te nemen. De koelkast is één van de apparaten die continu stroom verbruikt en goed is om te upgraden naar een hoger energielabel.  

Bosch heeft nu een zeer energiezuinige koelkast in het assortiment; de  178 cm Serie 8 koel-vriescombinatie met energielabel B. Hiermee wordt zowel energie als geld bespaard. Goed dus voor het milieu en uw portemonnee. Met deze koelkast van Bosch bent u klaar voor de toekomst.

Alle gemakken voor een gezond leven met Serie 8

De Serie 8 koelkast van Bosch is voorzien van de nieuwste technologieën om een gezond en duurzaam leven gemakkelijk te maken. Zo blijven groente en fruit langer vers en kunt u de ruimte inrichten zoals u dat wilt. Ideaal voor wanneer er grotere producten bewaard moeten worden.

Bosch koel-vriescombinatie energielabel B
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Nieuwe boodschappen direct de koelkast in zonder kwaliteitsverlies

Met de SuperKoelen-functie wordt de temperatuur in de koelkast voor een korte periode verlaagd zodat de nieuwe boodschappen in de koelkast geplaatst kunnen worden zonder de reeds gekoelde producten nadelig te beïnvloeden. Zo geniet u nog langer van al uw verse producten.

Vers, verser, VitaFresh Pro

Bosch gaat nog een stapje verder. In de Serie 8 koelkast bevindt zicht tevens het beste vershoudsysteem van Bosch: VitaFresh Pro. Met dit systeem is er een optimale controle over de temperatuur en luchtvochtigheid en blijven producten tot wel 3 keer langer vers. Met VitaFresh Pro kan met behulp van het controledisplay eenvoudig de beste temperatuur voor verse producten gekozen worden. Zo biedt de 0 °C-zone de ideale omstandigheden voor groente, fruit, vlees en vis.

Smaken, geuren, belangrijke voedingsstoffen en waardevolle vitaminen worden extra lang behouden door een perfecte luchtvochtigheid die zelf gemakkelijk ingesteld kan worden.

Passen en meten is verleden tijd met de BigBox-vriezerlade

Ook de vriesruimte biedt tal van opties. In de grote BigBox vriezerlade past met gemak een hele stapel pizza’s. Of haal een hele kalkoen in huis voor een grandioos diner. Het past in ieder geval allemaal met gemak in de vriezer.

Meer weten over deze energiezuinige Bosch koelkast?

Wilt u meer weten over de nieuwste en zuinigste koel-vriescombinatie van Bosch? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Of vraag ons kosteloze magazine aan voor nog meer keukeninspiratie. Kijk voor meer informatie over alle Bosch keukenapparatuur op de website van Bosch.

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen

Bosch koel-vriescombinatie energielabel B
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Bosch koel-vriescombinatie energielabel B
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek