Keukenapparaat uitgelicht: Miele 7000 serie Combi-stoomoven

Keukenapparaat uitgelicht: Miele 7000 serie Combi-stoomoven

Terug naar blogs

De Miele combi-stoomoven is een geavanceerde oven en krachtige stoomoven. Hiermee stoom, bak of grill je niet alleen, maar kan ook de perfecte harmoni tussen smaken en texturen gecreëerd worden. Wat er ook gemaakt wordt, smaak komt tot leven met Miele. Een luchtige croissant, krokante frietjes, knapperige groenten, en malse rosbief met exact de gewenste garing. Ieder gerecht wordt tot in de perfectie bereid. Met de Miele 7000 serie combi-stoomoven is het culinair genieten!

Alles in één oven

De combi-stoomoven uit de 7000 serie van Miele is een musthave in de keuken wanneer je houdt van pure luxe, baanbrekende technologie, innovatieve gadgets en tijdloze elegantie. Deze combi-stoomoven heeft een exclusief en tijdloos design en combineert ongekende kwaliteit met intelligente bediening. 

Met deze combi-stoomoven kun je stomen, bakken, grillen en meer. Ervaar grenzeloos culinair genieten met de combinatie van een geavanceerde oven en krachtige stoomoven. En het schoonmaken van de oven doet de combi-stoomoven geheel automatisch. Kalk, roest of aangekoekte etensresten krijgen geen kans door het zelfreinigende systeem. 

Een krachtig en prachtig apparaat die verfijnd koken gemakkelijk maakt. Altijd perfecte gerechten, zoals een echte chef het maakt. Dezelfde kooktijden als een kookplaat, super knapperige resultaten en een betrouwbare kwaliteit. 

Meile combi-stoomoven generatie 7000
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Smaak komt tot leven

Met de Miele combi-stoomoven worden smaak en voedingsstoffen behouden. Koken als een echte chef wordt door de geavanceerde combinatie van oven en stoomoven gemakkelijk gemaakt. De automatische kookprogramma's zorgen voor perfecte gerechten. Ieder gerecht lukt altijd! Exacte temperatuur- en stoomontwikkeling, voor onovertroffen resultaten in de gehele oven. Deze sublieme Miele combi-stoomoven is voor de echte fijnproevers, maar ook zeker voor het alledaagse gemak. 

Ontdek de Miele 7000 serie

Stomen op een ander niveau met de Miele combi-stoomoven. Met deze combi-stoomoven voel je je een ware chef-kok. Binnenkort een keuken kopen en wil je meer weten over de Miele combi-stoomoven? Kijk dan op de website van Miele. Ook bij Tieleman Keukens kunnen we alles vertellen over de mogelijkheden van een Miele combi-stoomoven. Maak alvast een afspraak in onze showroom.

Meer weten over de mogelijkheden op keukengebied? Vraag dan gerust onze kosteloze brochure aan of kom langs in onze unieke keukenshowroom om keukeninspiratie op te doen.

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen

Meile combi-stoomoven generatie 7000
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Miele combi-stoomoven generatie 7000
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek