Zomerevent tussen de keukens; 60-jarig jubileum Tieleman Keukens

Zomerevent tussen de keukens; 60-jarig jubileum Tieleman Keukens

Terug naar blogs

Dit jaar bestaat Tieleman Keukens 60 jaar en eigenaar Jan Tieleman is 70 jaar geworden. Genoeg redenen voor een groot feest. Met zo'n 200 gasten zijn deze bijzondere mijlpalen gevierd. Een mooie avond die in samenwerking met De KennissenClub georganiseerd is. Een avond met gezelligheid, goed eten, goede wijnen, mooie muziek, mooie entertainment met o.a. Lee Towers en De Swing Dixielandband.

Zomerevent

De genodigde gasten voor het Zomerevent kwamen overal vandaan om deze bijzondere mijlpalen te vieren. Suze was namens Business Class aanwezig op dit gezellige event. Ze spreekt met Jan Tieleman over het jubileum en de volgende generatie. Wim van Sluis, de directeur van De KennissenClub vertelt over zijn Rotterdamse ondernemersplatform, waar ondernemers kennis met elkaar delen. Bekijk via onderstaande link het Business Class item van zondag 3 juli jl. 

Bekijk het item van Business Class 

Geschiedenis Tieleman Keukens

De geschiedenis van Tieleman Keukens gaat terug naar 1962 toen het aannemingsbedrijf door o.a. de heer P.L.A. Tieleman met de naam ‘De Blok en Tieleman’ werd opgericht. Dit was het begin van een inmiddels rijke geschiedenis van Tieleman Keukens. In enkele
tientallen jaren is uit het timmerbedrijf een keukencentrum opgebouwd, dat tot de tien
grootste in Nederland behoort. Jan Tieleman heeft het bedrijf van zijn vader overgenomen en ook de zonen van Jan, Peter en Martin, werken al zo'n 20 jaar in de zaak.

Lees de hele historie van Tieleman Keukens

De KennissenClub

De KennissenClub is een business/netwerkclub van ondernemers die kennis met elkaar willen delen; de denktank van ondernemend Nederland. Het samen met elkaar zijn, leuke dingen doen en kennis delen. Een club ondernemers die elkaar 8 tot 10 keer per jaar ziet, wisselend van een borrel of een event met een thema. Inmiddels bestaat De KennissenClub alweer 12 jaar en is het Zomerevent het 3e evenement wat samen georganiseerd is. 

Meer informatie over De KennissenClub

 
Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek