Keuken uitgelicht: Keller Dark Rituals

Keuken uitgelicht: Keller Dark Rituals

Terug naar blogs

Stoere industriële keuken in lofstijl met verweerd materiaal, zwart, metaal en steen. De achterwand van de keuken is uitgevoerd in tegels in composiet. De keuken heeft verschillende kleuren fronten, wat de keuken een stoer effect geeft. 

Keuken in lofstijl 

Deze keuken in loftstijl is een echte eyecatcher met de hoge boekenkast die over het eiland geplaatst is. Het blad loopt door aan de zijkant van het eiland. De trendy accentfronten in RVS en de smartcubes maken de stoere look helemaal af!

Zo kan het ook

Heeft u geen ruimte voor een groot eiland? Kies voor een hoekopstelling of klein (schier)eiland. 

industriële keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer weten?

Het is niet voor niets dat Keller al jarenlang één van de best verkochte keukenmerken in Nederland is. Doordat er zoveel variatie mogelijk is, wordt het wel heel makkelijk om uw droomkeuken samen te stellen. Kom gerust langs in onze showroom en bekijk alle keukenopstellingen van Keller die we hebben staan. Of loop alvast virtueel binnen in onze showroom. Kijk voor meer informatie over de industriële keuken Dark Rituals op de website van Keller

U kunt ook een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs om een keuken samen te stellen. Wilt u vooraf nog even wat extra keukeninspiratie opdoen? Dan raden wij het zeker aan om onze keukenbrochure aan te vragen!

industriële keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek