Maak kennis met onze Maison Sucre keukens

Maak kennis met onze Maison Sucre keukens

Terug naar blogs

Tieleman Keukens heeft in samenwerking met Maison Sucre Luxury Interiors een serie klassieke keukens ontworpen. Luxe maatwerk keukens met een stijlvolle uitstraling. Een klassieke keuken is elegant en heeft een warme sfeer. Ornamenten, zuilen, haarden, mooie verlichting en royale gordijnen maken onder andere de totale atmosfeer van de keuken compleet. 

Tieleman Keukens en Maison Sucre
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Luxe en stijlvolle keukens

Er zijn drie modellen ontworpen met elk karakteristieke eigenschappen. Per model zijn er meerdere opstellingen en uitvoeringen mogelijk. De keukens worden compleet gemaakt door de samenwerking met Mereno, Arte, Siemens, Miele, Novy, La Cornue en Dekker.

De ontwikkelde keukens hebben een warme stijlvolle interieurstijl die klassieke elementen bevatten. Ook kunnen de keukens prima toegepast worden in een strak of modern interieur. We stellen de modellen aan u voor:

 • Long Island: witte zijdeglans keuken met bossing panelen die mooi naar voren komen. De keuken is prachtig afgestijld met brons beslag
 • Fairmont: zwarte zijdeglans keuken met een verdiept paneel
 • Aspen: is uitgevoerd als donkerbruin eiken met houtnerf en stoer metaalkleurig beslag

Maison Sucre en Tieleman Keukens bij Business Class

Zondag 1 mei jl. heeft Sharon Streuper van Maison Sucre de drie ontworpen klassieke keukenmodellen toegelicht in het programma Business Class van Harry Mens op RTL7. Droomkeukens die aansluiten op de luxe interieurstijlen van Maison Sucre. 

Bekijk de aflevering van Business Class van zondag 1 mei jl. 

Ook een klassieke keuken?

Bent u geïnteresseerd in één van deze klassieke keukens? Kom langs in de showroom van Tieleman Keukens waar alle drie de modellen te bekijken zijn. Of de showroom van Maison Sucre waar model Fairmont gepresenteerd staat.  

De showroom van Maison Sucre is een aantal zaterdagen per maand geopend. Buiten deze inspiratie zaterdagen kan de showroom op afspraak bezocht worden. Tijdens de inspiratie zaterdagen hoeft u geen afspraak te maken en bent u welkom om vrijblijvend langs te komen. De eerstvolgende inspiratiedagen zijn zaterdag 14 en 28 mei 2022.

Een afspraak maken? Neem dan contact op met Tieleman Keukens via 0187-602 555 of met Sharon Streuper van Maison Sucre via 0611478704. Sharon van Maison Sucre begeleid u bij het maken van de keus voor een luxe interieur en keuken die past bij uw manier van leven. De adviseur van Tieleman Keukens ontwerpt en realiseert deze droomkeuken voor u. 

Model Fairmont in Rotterdam bij Maison Sucre
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model Aspen klassieke keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Model Fairmont en Long Island klassieke keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek