Keukeninspiratie; NEFF onderbouw wijnklimaatkast

Keukeninspiratie; NEFF onderbouw wijnklimaatkast

Terug naar blogs

Spontane momenten ontstaan veel sneller wanneer favoriete dranken altijd bij de hand zijn, op de juiste temperatuur. Met de NEFF onderbouw wijnklimaatkast worden deze moeiteloos tevoorschijn gehaald dankzij de soepel glijdende bamboe plank met telescopische rails. In combinatie met het gepolijste ontwerp en de frameloze glazen deur integreert deze eyecatcher zich moeiteloos in de keuken. De fluweelzachte gloed van de binnenverlichting in presentatiemodus nodigt u uit om vol bewondering het glas te heffen. 

Binnenverlichting

Verleid gasten met de verrassende wijncollectie dankzij de presentatiemodus van onze verlichte wijnklimaatkast. Zet je wijnen in de schijnwerpers met de zachte gloed van de binnenverlichting.

Bamboe planken

De planken gemaakt van bamboe in onze wijnklimaatkasten zijn een unieke noviteit binnen de NEFF-familie. Een rank en duurzaam alternatief voor hout. 

Neff onderbouw wijnkllimaatkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Ruimte voor 44 flessen

Less is more? Nee, meer is meer. Meer ruimte om die geliefde rode wijn, witte wijn of champagnes op te slaan. Een nieuw pronkstuk in de keuken voor maximaal genot en ideale bewaarcondities. In totaal is er ruimte voor 44 flessen. 

Meer weten over de NEFF wijnklimaatkasten?

Wilt u ook een NEFF wijnklimaatkast in uw keuken? Kom langs in onze showroom in Middelharnis, onze adviseurs vertellen u graag meer. Kijk voor meer informatie over de Neff wijnklimaatkasten op de website van NEFF.

Afspraak maken 

Neff wijnklimaatkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek