Keukeninspiratie; Ontdek de nieuwe vlakscherm afzuigkappen van Miele

Keukeninspiratie; Ontdek de nieuwe vlakscherm afzuigkappen van Miele

Terug naar blogs

De vlakscherm afzuigkap is een onopvallende afzuigkap, die wordt weggewerkt in een bovenkast. Het smalle front van de afzuigkap is het enige wat zichtbaar is. Wanneer u gaat koken, schuift u het front uit. Na het koken schuift u het front weer in en stopt de afzuiging direct. Een vlakscherm afzuigkap gaat mooi op in de rest van het keukendesign. 

Verschillende vlakscherm afzuigkappen

Miele heeft verschillende vlakscherm afzuigkappen in het assortiment. Zo hebben ze een vlakscherm afzuigkap met vlak roestvrijstalen paneel, een klassiek design met roestvrijstalen paneel, een elegant design met obsidiaanzwart bedieningspaneel en een vlakscherm afzuigkap met doorzichtig glazen paneel. 

Bekijk de Miele vlakscherm afzuigkappen

Exclusieve voordelen

Con@ctivity is één van de exclusieve voordelen van de vlakscherm afzuigkapen. Dankzij de automatische functie Con@ctivity kan de afzuigkap communiceren met de kookplaat: de op de kookplaat ingestelde waarden worden gemeten en doorgegeven aan de besturing van de afzuigkap. De Miele afzuigkap kiest dan automatisch het juiste vermogen en zorgt zo op elk moment voor een optimaal binnenklimaat. De communicatie tussen de kookplaat en afzuigkap vindt plaats via wifi.

Meer weten over de Miele vlakscherm afzuigkappen?

Wilt u kwaliteit, design en optimaal gebruiksgemak? Dan kiest u voor Miele. Met een vlakscherm afzuigkap heeft u een afzuigkap die netjes weggewerkt is in het keukenkastje. Meer weten over de vlakscherm afzuigkappen van Miele? Kijk dan op de website van Miele of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Miele vlakscherm afzuigkap
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Miele vlakscherm afzuigkap
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Miele vlakscherm afzuigkap
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek