Keukeninspiratie; Gaggenau keukenapparatuur

Keukeninspiratie; Gaggenau keukenapparatuur

Terug naar blogs

Als de keuken het hart van het huis is...dan is Gaggenau de ziel van de keuken. Ernaar strevend thuiskoks in staat te stellen om hun visies tot leven te brengen, ontwikkelt Gaggenau apparaten van de hoogste kwaliteit en overbruggen ze innovatie met intuïtie. Apparatuur van Gaggenau is gemaakt van puristische materialen zoals roestvrij staal en glas. Deze materialen maken de producten met hun unieke vormgeving stuk voor stuk een statement. Ze zijn een symbool van traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.

De 400 serie bakoven en combi-stoomoven

Hoewel de bakovens uiteraard ook de keuze zijn van enthousiaste chef-koks en zijn geïnspireerd door professionele keukens, is elke Gaggenau-bakoven ontworpen voor gebruik in huis. Verwarmde katalysators filteren het vet en de geuren uit de lucht en de vier lagen glas die de ovendeur koel houden, zelfs tijdens het pyrolistische reinigingsprogramma op 485 ºC, zijn ze vervaardigd dat het zicht niet vertroebeld wordt. 

De stoomoven biedt een grote binnenruimte om uw culinaire stijl te perfectioneren. Met vijf vochtigheidsniveaus, een maximale temperatuur van 230 ºC en een vlakgrill achter glas nodigt deze oven niet alleen uit tot perfect stomen, maar ook tot stoven, bakken, grillen, gratineren, sous-vide bereiden, aanbruinen en zelfs drogen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De 400 serie flexinductiekookplaat met geïntegreerde ventilatie

De kookplaat van 90cm breed die ook zuivert, met een krachtige werkbladafzuiging tussen twee kookzones in, voor een geurvrije kookervaring. Net als bij alle flexinductiekookplaten, kunt u de kookzones naar hartenlust uitbreiden. Maak meer ruimte voor grote pannen tot 30cm breed, een teppanyaki of een grillplaat.

Vario 400 serie koelen en wijnklimaatkasten

De vario 400 serie koelkasten en wijnklimaatkasten zijn een echte eyecather in uw keuken. De koelkasten voldoen aan de hoogste standaarden ten aanzien van design en functionaliteit. De koelapparaten kunnen op een groot aantal manieren worden gekoppeld. U heeft de flexibiliteit om één indrukwekkende koelwand te creëren, waarin de ingrediënten in het allerbeste licht worden gepresenteerd. 

De prachtige wijnklimaatkasten kunnen gecombineerd worden voor een geweldig effect in het ensemble. De wijnklimaatkasten, in bijna naadloos rijstvrij staal, zorgen voor een werkelijk groots bouwkundig statement. De volledig uittrekbare tableaus van eikenhout en antracietkleurig aluminium laten uw wijncollectie prachtig zien. Achter de deurframes van bestaande meubels van hout of roestvrij staal, met of zonder handgrepen, ligt een heiligdom dat op geen enkele manier wordt verstoord. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kiest u ook voor Gaggenau keukenapparatuur?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van keukenapparatuur van Gaggenau? Neem dan contact op Tieleman Keukens of kom langs in onze showroom om de apparatuur van dichtbij te bewonderen. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met keukenapparatuur van Gaggenau en andere merken. Hierdoor kunnen wij u van het meest optimale advies voorzien. Ook weet u zeker dat uw keuze voor Gaggenau keukenapparatuur resulteert in een absolute droomkeuken.

Meer informatie over Gaggenau keukenapparatuur

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek