Keukeninspiratie; Miele wijnklimaatkast

Keukeninspiratie; Miele wijnklimaatkast

Terug naar blogs

De luxe wijnklimaatkasten van Miele zijn er in verschillende soorten en maten. Met een Miele wijnklimaatkast bent u verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Iedere wijnklimaatkast heeft exclusieve voordelen. We lichten graag vier verschillende wijnklimaatkasten toe. 

Een echte blikvanger

Deze grote wijnklimaatkast van Miele is een echte blikvanger in de keuken. De wijnen worden goed beschermd door de glazen deur met UV-filter. En door de led-verlichting wordt de wijn schitterend belicht.

Met de SommelierSet kunt u wijnen op een professionele wijze decanteren. En de wijnklimaatkast heeft nog meer moois voor u in petto: geniet van champagne en witte wijn uit gekoelde glazen en bewaar de wijnflessen ook na openen nog perfect op temperatuur. Vier het echte wijngenot!

Lees alle exclusieve voordelen

Miele wijnklimaatkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Strak design

Iedere wijnklimaatkast heeft een strak design. Door het onderste schuine plateau van deze wijnklimaatkast worden de flessen wijn mooi gepresenteerd. Het flexiframe zorgt ervoor dat flessen met verschillende maten veilig liggen. 

De regelbare temperatuurzones zorgen ervoor dat er tot wel drie verschillende wijnen tegelijktijdig op de perfecte temperatuur bewaard kunnen worden. 

Lees alle exclusieve voordelen

Miele wijnklimaatkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Vrijstaand, onderbouw en inbouw

De wijnklimaatkasten van Miele zijn verkrijgbaar in vrijstaand, onderbouw en inbouw. Zo is er altijd wel een wijnklimaatkast die past binnen uw keukendesign. Zo is bijvoorbeeld deze onderbouwvariant gemakkelijk toe te voegen in uw keukenontwerp. 

De uittrekbare flessenrekken zorgen ervoor dat de wijnen veilig bewaard worden en gemakkelijk uit de wijnklimaatkast gehaald kunnen worden. Deze onderbouwwijnklimaatkast zorgt voor de perfecte bewaaromstandigheden in twee zones dankzij het actief koolstoffilter en DynaCool.

Lees alle exclusieve voordelen

Miele wijnklimaatkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Compact model

Ook wanneer u niet veel ruimte heeft, is een wijnklimaatkast toch mogelijk. Het compacte model is verkrijgbaar met een hoogte van 45 cm en is dus perfect te combineren met bijvoorbeeld een oven van Miele. In de 45 cm wijnklimaatkast is ruimte voor maarliefst 18 wijnflessen. 

Lees alle exclusieve voordelen

Miele wijnklimaatkast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer weten over de Miele wijnklimaatkasten?

Wilt u kwaliteit, design en optimaal gebruiksgemak? Dan kiest u voor Miele. Wijnklimaatkasten van Miele bieden een mooie oplossing en zorgen ervoor dat de gewenste temperatuur constant blijft. Iedere uitvoering kan perfect geïntegreerd worden in elk ontwerp keuken. Een wijnklimaatkast van Miele is een absolute blikvanger in iedere keuken. Meer weten over de verschillende wijnklimaatkasten van Miele? Kijk dan op de website van Miele of kom langs in onze showroom in Middelharnis.