Zaterdag 6 november Miele kookdemo bij Tieleman Keukens

Zaterdag 6 november Miele kookdemo bij Tieleman Keukens

Terug naar blogs

Zaterdag 6 november is er een chef-kok van Miele aanwezig in onze showroom om smakelijke kookdemonstraties te geven. De chef-kok vertelt u graag meer over de verschillende apparaten van Miele en de mogelijkheden hiervan. Ook zal de chef-kok verschillende vlees- en visgerechten klaarmaken en laten proeven. 

Tijdens deze kookdemonstratie zal de chef-kok verschillende kleine gerechten klaarmaken in een combi-stoomoven (DGC7840) en combi-magnetron (H7840 BM). Ook zal de kok verschillende zoete lekkernijen bij zich hebben die geproefd kunnen worden. Zo kunt u zelf ervaren hoe het is om te koken met hoogwaardige keukenapparatuur. De kok van Miele is de gehele dag aanwezig en zal gedurende dag verschillende gerechten maken. 

Stomen

De stoomoven is een echte alleskunner. Niet voor niets dat er steeds vaker voor een stoomoven wordt gekozen. Het stomen van eten is een gezonde manier om eten te bereiden. Bij het stomen van gerechten blijven vitamines en mineralen beter behouden. Ook worden groenten, vlees en vis extra sappig door ze te stomen. Door te stomen wordt een ultieme smaakbeleving bereikt. Deze smaakbeleving van het stomen zal de kok graag laten proeven door het klaarmaken van verschillende vlees- en visgerechten.

Kom langs op zaterdag 6 november 2021

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van stomen of bent u geïnteresseerd in een combi-stoomoven of combi-magnetron? Kom dan zeker zaterdag 6 november langs in onze showroom. De chef-kok van Miele is aanwezig tussen 10.00 uur en ± 16.00 uur.

Miele kookdemo
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek