Keukeninspiratie: Novy Panorama 90 en 120 cm

Keukeninspiratie: Novy Panorama 90 en 120 cm

Terug naar blogs

De Novy Panorama inductiekookplaat met afzuiging kennen we al in een 90 cm uitvoering. Nu is aan de Novy Panorama ook de 120 cm toegevoegd. Deze inductiekookplaat van 120 cm heeft maar liefst 5 kookzones. De geïntegreerde afzuigtoren is alleen zichtbaar wanneer er gekookt wordt. De Novy Panorama is innovatief, krachtig en stil.

Grenzeloze vrijheid

Dankzij de combinatie van kookplaat en afzuigkap hoef je bij de inrichting van je keuken geen rekening te houden met plafonds of muren. De verschillende hoogtes van de afzuigtoren – 10 cm, 20 cm en 30 cm – garanderen een efficiënte afvoer van dampen bij zowel lage als hoge pannen.

Fluisterstil

De Novy afzuigkappen staan bekend om hun uiterst stille en efficiënte werking en zijn zó ontworpen dat ze stiller zijn dan dat wat je kookt. Ook de Panorama ventilatietoren heeft een bijzonder stille afzuiging dankzij de ingebouwde geluidsdemper en akoestische optimalisatie.

Novy Panorama 120 cm
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Puur en tijdloos design

De strakke zwarte afzuigtoren, gemaakt van semi-transparant glas met lichte doorkijk, is discreet weggewerkt en alleen zichtbaar tijdens het koken. Het zuivere design wordt doorgetrokken naar de inductiekookplaat met minimale seriegrafie die oplicht bij gebruik.

Krachtig en flexibel

De ingebouwde afzuigtoren is in hoogte verstelbaar en voert zo de dampen rechtstreeks af aan de bron. De verschillende kookzones van de panoramische kookplaat kunnen gekoppeld worden tot een extra grote kookzone, bijvoorbeeld om te grillen. 

Grillen Novy Panorama
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Slimme technologie

Kookplaat en afzuiging staan rechtstreeks met elkaar in verbinding en zijn makkelijk te bedienen via de intuïtieve Touch control. Met de optionele recirculatie technologie worden geurtjes binnenshuis verwerkt via een koolstoffilter met unieke coating in een plint.

Eenvoudig in onderhoud

Net als de inductiekookplaat is de ventilatietoren gemakkelijk schoon te maken met wat water en zeepsop. Het glazen oppervlak van de toren is bovendien voorzien van een olie-en waterafstotende coating. De vetfilters en opvangreservoirs zijn vaatwasbestendig.

Novy Panorama 90 cm
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer informatie

Langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder en voorzien u van professioneel en vrijblijvend advies. Of kijk op de website van Novy voor meer informatie over de Novy Panorama

Novy Panorama 120 cm
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek