Nieuwbouwproject Recreatiepark Hellendoorn - recreatiechalets op eigen grond

Nieuwbouwproject Recreatiepark Hellendoorn - recreatiechalets op eigen grond

Terug naar blogs

Op het bosrijke Recreatiepark Hellendoorn worden zeer luxueuze recreatiechalets op eigen grond aangeboden. De recreatiechalets zijn onderverdeeld in drie types: Monaco, New York en Havana.

Omgeving

In de mooie omgeving Hellendoorn kunt u zich terugtrekken in de rustgevende bossen. Met tal van fiets- en wandelroutes kunt u genieten van de mooie natuur.
Voor een dag met activiteiten en bezienswaardigheden, kunt u een bezoekje brengen aan de Sterrenwacht. Hier maakt u een indrukwekkende reis door de ruimte met telescopen. Om de ambacht te ervaren van het klompen maken, bezoekt u Klompenatelier Dijkman. Voor een dag vol avontuur bezoekt u Avonturenpark Hellendoorn, het leukste pretpark voor het hele gezin. Knuffelen met cavia’s en konijntjes of een rondje rijden op een pony kan bij kinderboerderij De Flierefluiter. Op een warme zomerdag neemt u een verfrissende duik bij Zwemparadijs Het Ravijn of Zwemparadijs De Scheg. Er is genoeg te beleven!

Chalets

Ieder type chalet laat zich herkennen door haar eigen uitstraling en indeling. Er is keuze uit zeer ruime kavels met oppervlaktes van 289 m2 tot 454 m2. De drie type chalets worden kant en klaar opgeleverd met alle voorzieningen en luxe uitstraling naar wens! De perfecte plek om een onvergetelijke tijd te hebben en nieuwe herinneringen te creëren.

Chalet Havana

Voor een natuurlijke uitstraling is type Havana standaard uitgevoerd met geïmpregneerd Scandinavisch Vurenhout aan de buitenzijde en antraciet gekleurde dakbedekking. Het chalet is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Zo kunt u ook in de koude wintermaanden genieten. Met een riant terras aan de voorzijde (optie), voor een zorgeloos verblijf.

Chalet Havana Hellendoorn
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Chalet New York

Voor een natuurlijke uitstraling is type New York standaard uitgevoerd met geïmpregneerd Scandinavisch Vurenhout aan de buitenzijde en antraciet gekleurde dakbedekking. Het chalet is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Zo kunt u ook in de koude wintermaanden genieten. Met een riant terras aan de voorzijde (optie), voor een zorgeloos verblijf.

Chalet New York Hellendoorn
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Chalet Monaco

Voor een natuurlijke uitstraling is type Monaco standaard uitgevoerd met geïmpregneerd Scandinavisch Vurenhout aan de buitenzijde en antraciet gekleurde dakbedekking. Het chalet is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Zo kunt u ook in de koude wintermaanden genieten. Met een riant terras aan de voorzijde (optie), voor een zorgeloos verblijf.

Chalet Monaco Hellendoorn
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Meer informatie over het project en de chalets