Unieke keukenverlichting van Jansen en De Bont

Unieke keukenverlichting van Jansen en De Bont

Terug naar blogs

Jansen & de Bont houdt zich sinds 2014 be­zig met het creëren van lichtobjecten waarin, naast aandacht voor geraffineerd design en de unieke bediening door middel van hand­gebaren (gesture control), een vleugje magie wordt meegegeven aan zijn armaturen. De ontwerpen van de Jansen & de Bont producten zijn herken­baar. Een strakke vorm en her­kenbare stijlelementen maken deze collectie tot een geheel.

Creëer eenvoudig de juiste sfeer

Jansen & de Bont beschikt over een drietal lichtobjecten en biedt daarmee een stijlvolle oplossing voor iedere keuken: aan de wand (Wall), boven de bar of eettafel (Pendant), of ingebouwd in een stijlvolle planchet (Shelf).

De consequent doorgevoerde strakke vormgeving, de kleurstelling en de herkenbare stijlelementen, maakt dat je met een combinatie van meerdere Jansen & de Bont producten een mooie eenheid kunt creëren in je keukenverlichting.

Shelf

De moderne keuken is ruimtelijk. Door het gebruik van bovenkasten kan deze ruimtelijkheid verloren gaan. In deze situatie is de Shelf de perfecte oplossing. Het minimalistisch ontwerp vormt een mooi silhouet aan de muur.

De Shelf biedt, naast extra ruimte voor accessoires, dankzij de geïntegreerde verlichting het optimale licht op je werkblad. Geen functioneel licht meer nodig op het werkblad? Dan schakel je met een simpel gebaar over naar de sfeerverlichting aan de bovenzijde van de Shelf.

Je persoonlijke touch geven aan de ruimte? Een kleur instellen kan ook! De Shelf is verkrijgbaar in de Gesture Control (GC) en de Gesture Control Premium variant (GC Premium). 

Jansen en De Bont keukenverlichting Shelf
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Wall

De Wall is met zijn strakke vormgeving een aanwinst voor iedere keuken. Valt je keuze op bovenkasten of wil je je keuken voorzien van design wandverlichting dan is de Wall de beste keus. De Wall is beschikbaar in de GC uitvoering en is dus zonder knop, app of af­standsbediening aan/uit te swipen, te wisselen van werk- naar sfeer­verlichting of in te stellen in kleur.

Met een simpel gebaar bepaal jij de gewenste lichtsetting; fel naar beneden als je op je werkblad een heerlijke maaltijd aan het bereiden bent, gedimd of zelfs een sfeervolle kleur terwijl je je tegoed doet aan je heerlijke creatie. Voor iedere situatie de ideale lichtsetting.

Jansen en De Bont keukenverlichting Wall
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Pendant

De Pendant is met zijn strakke vormgeving een toevoeging aan iedere moderne woning. Met de gepatenteerde Gesture Control bediening kun je zonder app, afstandbediening of dimmer de gewenste sfeer instellen. Meer werklicht of juist meer sfeer door de balans van de verlichting meer naar de bovenzijde te verplaatsen, met een simpel handgebaar pas je de verlichting aan aan iedere situatie. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een sfeerkleur in te stellen.

De Pendant is ontworpen volgens het cradle to cradle principe en is dus volledig recyclebaar. De gebruikte leds zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn energiebesparend. Net als de Shelf en de Wall is de Pendant vervaardigd uit gestraald en zwart geanodiseerd aluminium waardoor een mooie mat zwarte finish verkregen wordt. Een combinatie van meerdere Jansen & de Bont producten zorgt daarom voor een mooie eenheid in je woning.

Jansen en De Bont Pendant
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Bekijk hier meer informatie en voeg toe aan uw eigen stijlboek.