Uniek wonen: Het Graefse Bos in Rosmalen

Uniek wonen: Het Graefse Bos in Rosmalen

Terug naar blogs

Midden in het bos, aan de rand van Rosmalen, realiseert Staetes Wonen een bijzonder nieuwbouwproject: Graefse Bos. Omringd door waterpartijen van de oude kloostertuin verrijzen straks drie stijlvolle villa’s met in totaal 52 all-inclusive parkappartementen. Omgeven door rust, ruimte en groen.

Exclusief wonen in een inclusieve omgeving

De luxe parkappartementen zijn ruim van opzet, tot in perfectie afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Hier woont u prachtig op een unieke locatie in het buitengebied van Rosmalen – vlak bij natuurgebied De Hooge Heide – én op nog geen 10 minuten fietsafstand van het centrum. Kijkt u ook even naar het filmpje dat onze eerste koper voor u maakte.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
All inclusive

In Graefse Bos zijn het wooncomfort en het gevoel van veiligheid ongekend hoog. Zo kunt u uw parkappartement afwerken met interieuroplossingen naar keuze voor keuken, bijkeuken, kleedkamer en badkamer en naar wens gebruikmaken van een uitgebreid pakket aan gemaksdiensten. Bovendien komen in één villa fijne voorzieningen waarvan iedere bewoner gebruik kan maken. Denk aan een gezamenlijke ruime living met een buitengewone keuken voor kookactiviteiten of een borrel.

Omgeving

Graefse Bos kenmerkt zich door leven in het buitengebied van Rosmalen. Nabij het natuurgebied Hooge Heide, maar aan de rand van de bebouwde kom, op nog geen 10 minuten fietsafstand van het centrum van Rosmalen. Hier geniet u van natuur, rust en ruimte. Met alle voorzieningen binnen handbereik. De drie villa’s schitteren straks in de kloostertuin van het voormalige Heilig Hart-klooster dat nu Huize De Graef is, een luxe zorgvilla. Met ruimte, groen en water om u heen is dit boven alles een weergaloze locatie. Kijkt u ook even naar het filmpje dat de makelaars voor u maakten.

Inschrijven voor dit project? Wees er snel bij: graefsebos.nl

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Ook uw nieuwbouwproject promoten? Neem contact op via projecten@tieleman.nl