WinterFeestMaanden bij Tieleman Keukens

Terug naar blogs

Wij zijn dankbaar en trots dat wij de BESTE SERVICE AWARDS 2019 (een onafhankelijke consumentenprijs puur gebaseerd op klantreviews) hebben gewonnen met een 8,9 uit meer dan 2.000 klantervaringen. Om dit te vieren organiseren we tot en met 29 februari 2020 de WinterFeestMaanden op hét kookeiland van Nederland! Dit betekent groots KEUKENVOORDEEL en nog veel meer keukenfeest!

Voordelen WinterFeestMaanden

Naast onze vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvangt u vele andere voordelen. Onze traktatie aan u:

  1. Grote keukenverrassing bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
  2. Kans op een compleet verzorgde 7-daagse ski-chalet vakantie voor 2 personen* (www.skichalets.nl)
  3. Een (h)eerlijk kookcadeau van hét kookeiland van Nederland bij aanschaf van uw Tieleman-keuken*
  4. EXTRA ACTIES van onze leveranciers*

* Vraag naar de voorwaarden bij één van onze keukenadviseurs

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Afspraak tijdens WinterFeestMaanden?

Wilt u bij uw bezoek tijdens onze WinterFeestMaanden direct geadviseerd worden? Dan verzoeken wij u van tevoren een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken. Een afspraak maken kan gemakkelijk en snel via onze afsprakenplanner of via 0187-602555. Of kom gewoon heerlijk genieten in onze unieke keukenshowroom en profiteer direct mee.

Kom naar onze unieke keukenshowroom of maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee. Tieleman Keukens is ook uw specialist voor uw keukenrenovatie en/of uw bijkeuken.

Palmares Tieleman Keukens:

2003 uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’ (CBW)
2004 uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’ (CBW)
2009 uitgeroepen tot ‘Beste Keukenzaak van Nederland’ (KIM)
2010 ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
2011 Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
2012 50-jarig Jubileum als familiebedrijf
2012 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2012 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2013 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2013 Beste Familiebedrijf van West Nederland (NCFB)
2014 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2014 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
2014 Beste Familiebedrijf van Goeree-Overflakkee 2014 (EilandenNieuws)
2015 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
2015 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl – 8,7 uit 1.200 reviews)
2016 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl – 8,7 uit > 1.350 reviews)
2016 Winnaar Nationale Business Succes Award Keukenbranche 2016
2017 Opiness Topwinkel (8,8 uit meer dan 1.500 reviews)
2017 55-jarig Jubileum Familiebedrijf Tieleman
2018 Opiness Topwinkel (8,9 uit meer dan 1.600 reviews)
2018 10-jarig Jubileum showroom Middelharnis (56 jaar familiebedrijf)
2018 Beste Service Award (8,9 uit meer dan 1.800 reviews)
2019 Beste Service Award 2019 (8,9 uit meer dan 2.000 reviews)

Beleef alvast online onze unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer…