Exclusieve en maatwerk keukens van Tieleman by Mereno

Exclusieve en maatwerk keukens van Tieleman by Mereno

Terug naar blogs

Met de exclusieve keukens van Mereno wordt iedere droom werkelijkheid! Elk product van Mereno is maatwerk en dus iedere keuken is ook écht uniek. Een ambachtelijke keuken, van nostalgisch tot ultra modern en allemaal met een sfeervol karakter. Een keuken om heerlijk in te kokkerellen en uitgebreid te tafelen. Een handgemaakte keuken is een persoonlijke keuken die uniek is in alle opzichten. Bij Mereno kun je alle kanten op als het gaat om stijlen, materiaalkeuze en kleurstellingen. Echt alles is mogelijk!

Techniek

Er wordt gezegd dat vakmanschap meesterschap is en dat nemen ze bij Mereno dan ook heel serieus. Iedere keuken is een lust voor het oog. Ook aan het gebruiksgemak is gedacht. Bij Mereno werken ze met hoogwaardige Vionaro Grass laden, deze hebben een strakke look en goede draagkracht. Ook werken ze met Blum scharniersystemen en andere kwalitatief hoge draai- en schuifsystemen. Standaard zitten op alle laden en deuren zelfsluitende dempingsystemen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Diverse stijlen

Mereno heeft een uitgebreide collectie keukens in diverse stijlen. Of je nu kiest voor een landelijke, moderne of tijdloze keuken, van iedere stijl keuken weet Mereno een unieke keuken te maken die met ouderwets vakmanschap gemaakt is. Bij Mereno kun je ook terecht voor badkamers en werkkamers, zo kun je jouw stijl volledig aan laten sluiten op de stijl van de badkamer of werkkamer.

Meer weten?

Wil je meer weten over Mereno keukens? Kom langs in onze showroom. Onze keukenspecialisten adviseren je graag. Maak alvast een afspraak met één van onze verkoopadviseurs! Kijk op de website van Mereno voor nog meer keukeninspiratie.