Tieleman-actie: win een KitchenAid Artisan mixer

Tieleman-actie: win een KitchenAid Artisan mixer

Terug naar blogs

Als bakken en koken je passie is, kan een mixer/keukenrobot natuurlijk niet ontbreken in de keuken. De KitchenAid is niet alleen een heel handig apparaat, maar staat ook nog eens heel mooi op het aanrecht. Want tja…het oog wil ook wat natuurlijk! Wil jij ook zo’n toffe mixer? Dat kan! Tieleman Keukens geeft bij 24.000 Tieleman-fans op Facebook een mixer weg!

Mixen op hoog niveau

De mixer van KitchenAid kan meer dan alleen mixen. Met de verschillende uitbreidingssets kun je de keukenrobot ook gebruiken voor bijvoorbeeld het bereiden van pasta tot worsten. De Artisan mixer van KitchenAid is een mixer die sinds het ontwerp nooit is veranderd. Een tijdloos design die nog steeds in Ohio (VS) met de hand in elkaar wordt gezet. Naast het feit dat deze keukenrobot mooi staat in de keuken, is deze mixer ook ijzersterk, eenvoudig in gebruik en bovendien gemakkelijk te reinigen. Kloppen, roeren, kneden en mengen, alle tijdrovende en zware klusjes in de keuken neemt de mixer van je over.

Win een KitchenAid Artisan mixer

We willen allemaal wel zo’n gave KitchenAid mixer winnen toch? Bij 24.000 tieleman-fans op Facebook geven wij van Tieleman keukens een KitchenAid Artisan mixer weg. Wil je ook kans maken? Like&deel het bericht op Facebook om nog sneller kans te maken op deze gave keukenrobot! Welke kleur kies jij? Ga je voor de kleur van de liefde of voor een mooie zwarte mixer.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Meer weten over KitchenAid

Bij het samenstellen van een keuken is de keuze voor een oven, kookplaat of koelkast een kwestie van smaak. Met de apparatuur van KitchenAid wordt elke keuken meer dan een plaats waar je eten klaarmaakt. Wil je meer weten over de apparaten van KitchenAid? Komt langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek