Staetes, een nieuwe Woonformule op de Nederlandse markt

Staetes, een nieuwe Woonformule op de Nederlandse markt

Terug naar blogs

Staetes is een nieuwe speler op de woningmarkt met een flinke dosis ambitie. Staetes heeft alles in eigen huis. Van verhuur- en serviceteam tot ontwikkelteam met eigen projectontwikkelaars en -managers, architecten en interieurontwerpers. Hoewel de organisatie jong is, de mensen zijn ervaren. Samen bouwen ze aan een mooie formule.

Comfortabel en veilig wonen

Staetes maakt wonen voor mensen van 50 tot 110 buitengewoon. Ze verhuren appartementen met een hoog uitrustings- en afwerkingsniveau op aantrekkelijke locaties. Marc van Hagen, algemeen directeur van Staetes: “We zijn iedere dag bezig met comfortabele en veilige woon- en leefomgevingen voor een latere levensfase. Er wordt hard gewerkt. Het team is gemotiveerd en toegewijd. Maar we genieten ook. Sportief of samen een hapje eten, dat maakt niet uit. We lijken eigenlijk best veel op onze bewoners.”

Wat kan wonen bij Staetes voor je betekenen?

Voor bewoners biedt Staetes een breed pakket aan services aan. Wanneer je op een bepaald moment meer zorg en ondersteuning nodig hebt is de woonomgeving hiervoor geschikt. Wonen bij Staetes bevordert een actief, gezond en zinvol leven tot op hoge leeftijd. We zijn altijd dichtbij. Dat betekent locaties verspreid over heel Nederland.

In de directe woonomgeving brengt Staetes bewoners samen en helpen ze de gemeenschap op gang. Denk hierbij aan gezellig samenzijn, het vormen van een kookclub, het organiseren van een bridgeavond of lezing. Bij iedere nieuwe Staetes locatie organiseren ze samen met de bewoners een interessant jaarprogramma. De gemeenschap is er ook om met elkaar om te gaan of te helpen. Ook kan er een uitwisseling zijn tussen bewoners van verschillende Staetes locaties.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Staetes app

Er is een speciale Staetes App om het contact te organiseren en activiteiten te plannen. In deze app kan men aangeven wanneer en waarbij je anderen wilt ondersteunen. Heb je bijvoorbeeld in de financiële sector gewerkt, dan kun je bewoners wellicht helpen met hun belastingaangifte. Met elkaar en voor elkaar! Wonen bij Staetes is living apart together.

Project Graefse Bos

Graefse Bos is het eerste project van Staetes Wonen. Midden in het bos en omringd door waterpartijen van de oude kloostertuin realiseert Staetes 3 luxe woonpaviljoens met in totaal 48 appartementen. Elk paviljoen bestaat uit 16 appartementen in 3 uitvoeringen en fraaie gezamenlijke voorzieningen.

Voor meer informatie over Staetes Wonen, verwijzen we je graag naar de website van Staetes. Ook is Staetes Wonen zondag 15 maart met een commercial op televisie geweest bij het programma Business Class van Harry Mens. De commercial is terug te vinden op de website van www.business-class.nl bij de aflevering van 15 maart, vanaf 35:06 minuten.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek