Het kopen van een keuken moet een feest zijn, ook digitaal!

Het kopen van een keuken moet een feest zijn, ook digitaal!

Terug naar blogs

Bij Tieleman Keukens blijft u welkom, maar op gepaste wijze. Ook wij houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en hebben we maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Onze showroom is zeer ruim opgezet en de werkplekken van onze adviseurs zijn verspreid door onze ruime showroom. Er is bij ons voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Bekijk hier onze maatregelen.

Digitaal bereikbaar

Wij begrijpen dat u momenteel een bezoek aan onze showroom uitstelt. We zijn u daarom ook graag digitaal (op afstand) van dienst en goed bereikbaar. Wij bieden u online inspiratie, informatie en advies! Wij blijven u graag van dienst, op wat voor wijze dan ook.

Virtuele rondleiding

Maak een virtuele rondleiding door onze showroom en bekijk alle keukens die in onze showroom staan. Wilt u meer weten over de betreffende keuken, klik dan op het ‘i’ icoontje voor meer foto’s of ‘info’ om naar onze website te gaan voor meer informatie over de betreffende keuken.

YouTube

Bij Tieleman Keukens vinden we dat het kopen van een keuken een feest moet zijn, ook online. Bekijk onze films en films van onze leveranciers.

Online keuken ontwerpen

Met onze keukencreator kunt u gemakkelijk uw eigen droomkeuken maken. Experimenteer met verschillende opstellingen, keukenkasten, kleuren en materialen. Gemakkelijk en snel aan de slag zonder inlogprocedures! (let op: werkt nog niet op Apple computers)

Moodboards

Op internet zijn er verschillende mogelijkheden om ideetjes op te doen. Zo heeft Keller op basis van verschillende woonstijlen moodboards gemaakt. Ook kun je op Pinterest en bij onze keukens op zoek gaan naar inspiratie om je eigen moodboard te maken. Een andere creatieve manier is door zelf een moodboard te maken door te knippen en plakken.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Gewoon bellen en mailen voor digitaal advies

Uiteraard zijn wij via de reguliere wegen bereikbaar. U kunt telefonisch advies of advies via mail ontvangen. U geeft uw wensen door en onze adviseurs vertalen dit naar een advies op afstand. Heeft u online voldoende inspiratie opgedaan en weet u hoe uw droomkeuken eruit moet komen te zien? Stuur gerust uw wensen naar info@tieleman.nl of bel naar 0187-602555. Dan neemt één van onze verkoopadviseurs contact met u op om uw droomkeuken samen te stellen. Monsterstukken en stalen kunnen desgewenst opgestuurd worden.

Beeldbellen

Op verzoek is het ook mogelijk om het verkoopadviesgesprek met één van onze verkoopadviseurs via skype of beeldbellen te doen. Zo is het makkelijk om elkaar te zien en producten te laten, maar dan op afstand.

Virtual reality

Met virtual reality komt uw toekomstige keuken tot leven alsof u er zelf instaat. Wanneer uw keukenontwerp helemaal klaar is, kunt u (in onze showroom) met een VR-bril (of op uw telefoon of tablet) genieten van uw nieuwe keuken. Het kopen van een keuken moet een feest zijn, ook digitaal!

Magazine aanvragen

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Vraag dan kosteloos ons keukenmagazine ‘Welkom Thuis’ aan.

Lees ook eens onze online reviews

Ervaringen van klanten kunnen u ook helpen bij de juiste keuze. Wij zijn dankbaar en trots dat wij een 9,0 scoren uit meer dan 2.100 klantervaringen

Bekijk de reviews hier

Wilt u toch een bezoek brengen aan onze showroom, dan bent u uiteraard van harte welkom. Maak dan een afspraak met één van onze verkoopadviseurs (ook ‘s avonds mogelijk).

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek