Siemens InductionAir plus; profiteer van een inductiekookplaat met afzuiging

Siemens InductionAir plus; profiteer van een inductiekookplaat met afzuiging

Terug naar blogs

Geniet met de Siemens InductionAir plus van een geurvrije open keuken. De InductionAir Plus biedt u de perfecte combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan u twee aangrenzende kookzones kunt combineren tot één groot geheel.

Het apparaat verhit precies daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt.

 • Zuigt stoom en damp direct af waar het ontstaat
 • Stemt het afzuigvermogen af op waargenomen kookgeuren
 • Herkent afmetingen en vormen van alle soorten pannenInbouwen op verschillende manieren

Het buitengewone 2-in-1-apparaat is op vele manieren in te bouwen. Het nieuwe installatieconcept komt tegemoet aan alle soorten inbouwwensen, zoals montage in het keukenblad van een wandopstelling, in open kookeilanden en zeer dunne werkbladen, zonder dat u daarbij hoeft in te leveren op lades en opbergruimte. Er is altijd een passende inbouwmogelijkheid voor uw keukeninterieur.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Techniek

De afzuigunit van de inductionAir Plus kookplaten is direct in het zwarte keramisch glazen oppervlak aangebracht voor een elegante uitstraling die ruimtelijk werkt. Kookplaat en afzuiging komen samen in één bijzonder apparaat, waarvan het overloopsysteem het binnenste van de kookplaat tegen vloeistoffen beschermt. Het uitneembare vetfilter plaatst u desgewenst zo in de bovenste korf van de vaatwasser om het te reinigen.

Maximale flexibiliteit

De inductionAir Plus heeft naast combineerbare kookzones nog meer functies die zorgen voor een extra flexibele kookervaring. Dankzij Powermove kunt u pannen eenvoudig heen en weer schuiven tussen drie warmteniveaus. En speciale Siemens accessoires voor flexinductie zorgen ervoor dat u uw kookplaat snel transformeert in een grillplaat of teppanyaki. Andere functies, waaronder climateControl, braadSensor Plus en flexMotion maken van uw kookplaat een slim apparaat dat met u meedenkt.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Volmaakt design

Zonder afzuigkap boven de kookplaat oogt de keuken meteen een stuk ruimer. En door de compacte manier van inbouwen onder het aanrecht behoort zelfs montage in een zwevend werkblad tot de mogelijkheden. Het model van 80 cm kan worden ingebouwd in standaard kasten en de 70 cm variant kan ook in een kast van 60 cm worden geplaatst. Voor montage met luchtafvoer of recirculatie.

Het design van de inductionAir Plus is ook internationaal opgemerkt. Het elegante ontwerp en het gebruiksgemak zorgden ervoor dat het apparaat onlangs een iF Design Award kreeg toegekend.

Bediening met wifi

Verbind de inductionAir met wifi. De bediening van de inductionAir Plus is al even innovatief als het apparaat zelf. Via het geïntegreerde touchdisplay op de kookplaat, of door het apparaat met wifi te verbinden ook via uw mobiel, smartwatch of tablet. Met de Home Connect app kunt u de aanbevolen kooktijden van heel veel gerechten direct naar de inductionAir Plus sturen. Vanaf de bank het afzuigvermogen bijstellen? Geen probleem!

Siemens InductionAir Plus kopen + actie t/m 31-12-2020

Meer weten over de Siemens InductionAir Plus? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een verkoopadviseur. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken en het uitzoeken van Siemens keukenapparatuur. Profiteer dit jaar ook nog van de speciale actie: VOORDEEL OP DE SIEMENS INDUCTION AIR (alle modellen) bij aanschaf van totaal 4 Siemens apparaten?

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek