Voedzaam & Snel vlog 4; koken in de nieuwe keuken van Tieleman

Voedzaam & Snel vlog 4; koken in de nieuwe keuken van Tieleman

Terug naar blogs

Yes! Er kunnen kookvideo’s gemaakt worden in de keuken van Jennifer en Sven, foodbloggers van Voedzaam & Snel. Dat is waarom ze hun huis verbouwd hebben en een mooie Tieleman keuken hebben laten plaatsen. Van het eerste bezoek aan onze showroom tot aan de plaatsing van de keuken hebben ze alles vastgelegd. Alle keukenvlogs zijn te bekijken op onze website!

Eerste echte kookvideo

De eerste echte kookvideo is een feit! Hoewel het nog wel wennen en ontdekken is, vinden ze het vooral erg leuk om het op hun eigen manier te doen. In de eerste kookvideo maakt Jennifer spaghetti van courgette met pesto en kip. “Het editen van de kookvideo is een behoorlijke klus, maar ik vind het superleuk om te zien hoe alle shots samenkomen”, zegt Jennifer. Om alles goed in beeld te brengen, hebben ze het gerecht twee keer gekookt. Één keer voor alle totaalshots en één keer voor alle close-ups. Lees het volledige blog van de eerste kookvideo op de website van Voedzaam & Snel.

Service van Tieleman Keukens

In de kookvideo staat Jennifer ook nog kort stil bij de goede service van Tieleman Keukens. Op het natuurstenen werkblad was een zichtbare band langs de rand van het kookeiland te zien. Niet zoals het hoort te zijn natuurlijk. Doordat de verbouwing enige vertraging op had gelopen, heeft waarschijnlijk het verpakkingsmateriaal gezorgd voor deze streep. Na een telefoontje stond na een aantal dagen een specialist op de stoep die de streep met speciale apparatuur uit het blad heeft verwijderd. Jennifer: “Het is super snel en professioneel opgelost en je ziet er niets meer van. Het kopen van een keuken is een flinke investering, zulke grote bedragen geef je niet dagelijks uit. Des te belangrijker is het als er een goede service verleend wordt. En wij zijn er inmiddels wel achtergekomen dat dit bij Tieleman Keukens wel goed zit."

Samenwerking met Voedzaam & Snel

We hebben een hele leuke samenwerking gehad met Jennifer en Sven en zijn trots dat we deze mooie keuken hebben mogen plaatsen. We hopen dan ook dat er nog veel kookvideo’s zullen volgen en ze veel plezier mogen beleven aan hun nieuwe keuken! Wilt u ook zo’n mooie droomkeuken kopen? Kom lang in onze showroom, loop virtueel door onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Volg Voedzaam & Snel op social:

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek