ETNA Special edition; Volkswagen Bulli retro koelkast

ETNA Special edition; Volkswagen Bulli retro koelkast

Terug naar blogs

De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. De ‘hippiebus’ is na ruim een halve eeuw later weer terug van weggeweest. Een bus waar roadtrips mee gemaakt worden, of als coole camper gebruikt wordt of als festival foodtruck.

Deze legendarische Volkswagen Bulli heeft ETNA als koelkast in het assortiment. Hoe gaaf is dat?! Zo kun je iedere dag van het gevoel van vrijheid en blijheid genieten, want ook thuis kun je de mooiste avonturen beleven.ETNA Special Edition

Geïnspireerd door de Volkswagen Bulli en gecombineerd met het iconische jaren ’60 design én de technologie van vandaag. De speciale editie zal het hart van vele fans sneller doen kloppen. De ronde vormen, chromen details en het sprekende logo zijn in nauwe samenwerking met Volkswagen ontworpen. De duurzame ETNA koelkast staat voor avontuur en reizen maar ook voor thuiskomen en bewust genieten. De babyblauw met roomwit gekleurde koeler heeft energielabel A+++ en heeft naast een ruim koelgedeelte (229l) een handig vriesvak (25l).

De ETNA RBT154BLA is een blauwe met roomwit gekleurde koelkast met vriesvak van 154cm hoog. Gebruiksgemak en energiezuinigheid staan ook bij deze Special Edition (net als bij de ETNA Retro lijn koelkasten) centraal. Dit resulteert in energielabel A+++ en een aantal bijzondere features die de koelkast handig in gebruik maken en ervoor zorgen dat je eten nog langer vers blijft. Zo heeft het koelgedeelte een inhoud van 229 liter en 3 glazen legplateaus met lekrand die in hoogte verstelbaar zijn. Met het flessenrek en dubbele flessenbak in de deur is er voldoende ruimte voor al je drinken. De SimpleSlide deurvakjes kunnen naar wens op hoogte worden ingesteld zonder ze helemaal uit de koelkast te halen. Dankzij de heldere LED verlichting weet je alles in de koelkast makkelijk te vinden.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Producten lang vers houden

Van een koelkast mag je verwachten dat je eten zo lang mogelijk vers blijft. IonAir met dynamische koeling zorgt voor een stabiele temperatuur in heel de koelkast om je eten nog langer vers te houden. Voor je groente en fruit beschikt de koelkast over een grote CrispZone lade. Deze lade heeft een vochtigheidsregeling en houdt je groente en fruit langer vers. De speciale FreshZone lade is de koelste zone van de koelkast en is ideaal voor vlees en vis en zelfs voor fruit en groente. Het eten in deze lade blijft langer vers en behoudt zijn geur, kleur en smaak.

Het compacte 4-sterren vriesvak heeft een inhoud van 25 liter en beschikt over Low-Frost waardoor de ijs- en rijpvorming vermindert en je minder vaak hoeft te ontdooien.

Specificaties

 • inhoud koelgedeelte 229 liter
 • inhoud vriesgedeelte 25 liter
 • 3 glazen legplateaus
 • energielabel A+++

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Meer weten?

Meer weten over dit unieke model? Kijk op de website van ETNA voor meer informatie.

Een supergave staycation met een echte T1 winnen? Doe mee met de Winactie: Het avontuur in huis! van ETNA. De winactie loopt van 1 juli t/m 1 september 2020.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek