Novy Fusion Pro; compacte en elegante afzuigkap

Novy Fusion Pro; compacte en elegante afzuigkap

Terug naar blogs

Een afzuigkap is nodig om alle kookgeuren uit huis te krijgen. Maar heb je een kleine keuken, dan is het altijd een nadeel dat je veel ruimte kwijt bent door een afzuigkap. Met de compacte en elegante Fusion Pro vlakschermkap van Novy, heb je een kwalitatief goede afzuigkap met maximale opbergruimte in je bovenkastje.

Ruimtebesparend

Of je nu een grote of een kleine keuken hebt, je wilt de ruimte in de keuken zo optimaal mogelijk benutten. De Fusion Pro van Novy heeft een handige uitsparing en geeft je maximale opbergruimte, omdat de afzuigkap niet veel ruimte nodig heeft in je keukenkastje.

Maximale opbergruimte is één van de vele voordelen van deze elegante Fusion Pro vlakschermkap. Zo heeft de Fusion Pro ook een effectieve stille afzuiging, efficiënte meerlagige vetfilters en is het mogelijk om de afzuigkap te bedienen vanaf de kookplaat. Na gebruik verdwijnt de Fusion Pro naadloos in de kast. Dit zorgt ervoor dat de afzuigkap niet opvalt in de keuken en de strakke lijnen van de bovenkasten behouden blijven.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Gebruiksvriendelijk recirculatiesysteem

De afzuigkap is mogelijk met een afvoer naar buiten maar ook met een recirculatiesysteem waarbij de kookgeuren binnenshuis worden gezuiverd. Het recirculatiesysteem is onderhouds- en budgetvriendelijk. Kookdampen worden gezuiverd door een monoblock koolstoffilter. Dit filter kan zelfs sterke visgeuren voor 90 tot 100% neutraliseren. Ook in vochtige omstandigheden functioneert het systeem optimaal. Zoals gezegd is het koolstoffilter onderhoudsvriendelijk. Zo hoeft het filter maar slechts één keer per jaar geregeneerd te worden in de oven tussen de 100°-120°C (1uur) en heeft het filter een levensduur tot wel 6 jaar.

Meer weten?

De Novy Fusion Pro is verkrijgbaar in wit en antraciet. De witte variant is verkrijgbaar in 60 en 90 cm. De Antraciet heeft ook nog een uitvoering van 120 cm. Meer weten over deze compacte en elegante vlakschermkap? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze afzuigkap.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek